1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. OKX’den “Akıllı Arbitraj” Al-Sat botu

OKX’den “Akıllı Arbitraj” Al-Sat botu

featured
service

Özel Mod: Traderlar kişisel araştırmalarına dayalı olarak yüksek getiri potansiyeli içeren stratejileri tercih edebilir ve kendi kâr hedeflerini belirleyebilirler.

Akıllı Mod: Bot otomatik olarak en uygun stratejiyi önererek kâr alma ve zarar durdurma emirleri ile pozisyon ayarlarını yönetir.

OKX’in Ticari Faaliyetlerden Sorumlu Yöneticisi Lennix Lai şu açıklamalarda bulundu:

“İyileştirilmiş Akıllı Arbitraj botumuzla, kripto piyasasındaki her deneyim seviyesinden traderı destekleyen otomatikleştirilmiş ve kullanımı kolay al-sat çözümleri sunma konusunda öncü olmaya devam ediyoruz. İleri düzey otomasyon çözümleri sunarak arbitraj gibi karmaşık stratejileri daha kolay erişilebilir ve uygulanabilir hâle getiriyoruz. Piyasa hızla gelişirken, biz de büyüyen kullanıcı tabanımızın ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan, daha gelişmiş ve kapsamlı özellikler geliştirme taahhüdümüze bağlılığımızı sürdürüyoruz.”Arbitraj, dalgalı kripto piyasası koşullarıyla ilişkili riskleri bertaraf etmeyi amaçlayan gelişmiş bir işlem stratejisidir. Eş zamanlı olarak spot piyasasından kripto satın alıp aynı miktarı sürekli swap piyasasında satmak suretiyle uygulanan bir stratejidir. Bu sayede, fiyat dalgalanmalarının etkisini en aza indirme potansiyeline sahiptir. Daha fazla bilgi için OKX’in blog sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

—————

OKX Hakkında

OKX, dünya çapındaki blok zincirlerini düzenleyerek daha erişilebilir ve kullanışlı hâle getirmeyi kendine misyon edinmiş bir teknoloji şirketidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
OKX’den “Akıllı Arbitraj” Al-Sat botu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz