1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Eylül ayında sigara fiyatlarına zam gündemde!

Eylül ayında sigara fiyatlarına zam gündemde!

featured
service

Ağustos ayında yapılan 4 ila 5 lira arasındaki sigara zammının ardından, eylül ayı için de benzer bir artışın beklendiği belirtiliyor. Özellikle sosyal medya platformu X’te, kullanıcılar “Sigaraya zam mı geldi?” ve “En ucuz ve pahalı sigara fiyatları ne kadar?” gibi soruları gündeme taşıyor.

Sigaraya bir firma daha zam yaptı! İşte yeni rakamlar…

TBYD Başkanı Erol Dündar, sosyal medya X hesabından yaptığı açıklamada, Eylül ayında sigara fiyatlarına 3 ile 5 lira arasında bir zam beklendiğini ifade etti. Dündar, “Enflasyonun düşmesi bekleniyor, ancak bu ay içinde sigara fiyatlarında 3-5 lira arası bir artış olacak” dedi. Ayrıca, TELE1’e verdiği demeçte, zammın Eylül ayının ilk haftalarında gerçekleşmesinin muhtemel olduğunu, ancak net tarihin henüz belirlenmediğini söyledi.

Sigaraya zam yağmuru devam ediyor!

Sigara fiyatlarına zam beklenirken, alkol fiyatlarına ilişkin herhangi bir artış öngörülmüyor. Erol Dündar, alkol fiyatlarına yönelik yaptığı değerlendirmede, “Alkole şu anda bir zam geçişi yok” ifadelerini kullanarak, sigaraya yapılacak zammın alkol ürünlerine yansımayacağını belirtti. Bu açıklama, alkol kullanıcılarını bir nebze rahatlatmış gibi görünüyor(KARAR)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eylül ayında sigara fiyatlarına zam gündemde!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz