1. Haberler
  2. Hayat
  3. Evinizde 1 dilim domatesiniz varsa hemen bu yöntemi deneyin! Sonuca çok şaşıracaksınız…

Evinizde 1 dilim domatesiniz varsa hemen bu yöntemi deneyin! Sonuca çok şaşıracaksınız…

featured
service

Sivilcelere veda edin, domateslere merhaba deyin!

Domatesler A, B6, C, E ve K vitaminleri gibi birçok vitamin içerir. Bu vitaminler cildiniz için çok besleyicidir ve gözeneklerin küçülmesine yardımcı olur. Domatesin asiditesi cildinizdeki pH dengesini geri kazandırmaya yardımcı olabilir, bu da gözeneklerinizin temiz kalmasına yardımcı olur. Domatesler ayrıca akneyle mücadele etmek için kullanılan birçok krem ​​ve losyonda kullanılan bir enzim olan salisilik asit içerir. Yani domates cilt bakım rutininizin gerçekten önemli bir parçasıdır; yüzünüzü temizler ve yara izlerini azaltmaya yardımcı olur.

Domates, içerdiği yüksek C vitamini sayesinde cildin parlak ve canlı görünmesine yardımcı olur. Cildinize sürdüğünüzde, bu doğal asitler cilt tonunu eşitler ve daha aydınlık bir görünüm sağlar. Özellikle mat ve yorgun ciltler için canlandırıcı bir etki yaratır.

Domatesin asidik yapısı, ciltteki fazla yağı dengeleyerek sivilce ve siyah nokta oluşumunu engeller. Antibakteriyel özellikleri sayesinde, cildinizi temizler ve yeni sivilce oluşumunu önler. Sivilceye eğilimli ciltler için doğal ve etkili bir çözüm olabilir.

Güneş altında fazla kaldıysanız ve cildinizde yanıklar oluştuysa, domatesin yatıştırıcı özelliğinden faydalanabilirsiniz. Bir dilim domatesi cildinize sürerek yanıkları hafifletebilir, kızarıklıkları azaltabilir ve cildinizi serinletebilirsiniz.

2019/11/07/domates.jpg

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Evinizde 1 dilim domatesiniz varsa hemen bu yöntemi deneyin! Sonuca çok şaşıracaksınız…
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz