1. Haberler
  2. Gündem
  3. Karayollarında Bakım ve Onarım Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Karayollarında Bakım ve Onarım Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

service

Kara yolları üzerindeki yapım, bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiğini duyuran yetkililer, sürücülerin dikkatli olmalarını ve trafik işaretlerine kesinlikle uymalarını tavsiye ediyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan yol durumu raporuna göre, Anadolu Otoyolu’nun Abant Kavşağı-Kaynaşlı Kavşağı arasındaki bölümde, İstanbul yönünde tünel portal yapısının uzatılması ve viyadüklerde yenileme çalışmaları nedeniyle bölge trafiğe kapatılmıştır. Ulaşım, Abant Kavşağı’ndan D-100 Devlet yoluna yönlendirilerek Kaynaşlı Kavşağı’ndan tekrar otoyola bağlanıyor.

Kuzey Marmara Otoyolu’nda Sevindikli-İzmit kavşakları arasında (Ankara-İstanbul istikametinde) bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bant aktarımı yapılacaktır. Bu süreçte trafik Güney taşıma yolundan iki yönlü olarak sağlanacaktır.

TAG Otoyolu’nun Osmaniye Kavşağı-Düziçi Kavşağı kesiminde üstyapı çalışmaları nedeniyle şerit aktarımı yapılmakta, ulaşıma Osmaniye istikametinden iki yönlü devam edilmektedir.

Saray-Büyükçekmece yolunun 0-3. kilometrelerinde kavşak yenileme çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatılacak ve ulaşım, 3 kilometre mesafedeki köprülü kavşaktan sağlanacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Karayollarında Bakım ve Onarım Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz