1. Haberler
  2. Gündem
  3. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya’nın Nevşehir Açıklamaları

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya’nın Nevşehir Açıklamaları

service

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Nevşehir’de düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu.

Kaya, “Önceliğimiz, milletimizin refahıdır, bekasıdır. Bizler, milletimize buyurgan bir tavırla değil, onlara kulak veren bir hizmetkar olmak üzere yola çıkmış kadrolarız.” dedi.

Kaya, partinin ilk günkü heyecanla kendini yenileyerek yoluna devam ettiğini kaydederek, “Partimizin adı Adalet ve Kalkınma Partisi, bu rastgele belirlenmiş bir isim değil. Biz, Türkiye’nin geleceğini bu kavramlar üzerine inşa etmek için yola çıktık ve bugüne geldik.” ifadelerini kullandı.

AK Parti’nin kimsesizlerin kimsesi olduğunu vurgulayan Kaya, “Türk milleti hiçbir zaman güce tapınmadı. Türkiye, dünyanın dört bir tarafındaki mazlumların dualarında yer buluyor.” şeklinde konuştu.

Kaya, “İsrail’in Filistin’e yönelik saldırıları 1 yıla yakındır devam ediyor. Bu karanlık süreci Allah’ın izniyle, Cumhurbaşkanı’mızın güçlü liderliği ile aşacağımıza inanıyoruz.” dedi ve Türkiye’nin geçmişten beri mazlumlara sahip çıktığını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya’nın Nevşehir Açıklamaları
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz