1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Instagram’daki çile bitiyor! Tek seferde kimler sizi takipten çıkmış görün: İşte o basit yöntem

Instagram’daki çile bitiyor! Tek seferde kimler sizi takipten çıkmış görün: İşte o basit yöntem

featured
service

Takip edenler listesi, kullanıcının kendi profil sayfasında bulunur ve hem mevcutta olan takipçi rakamlarını hem de takip ettikleri şahısların listesini gösterir. Ancak bunu yapmanın daha kolay bir yolu var.

Takipçi listenize ulaşabilmek ismine Instagram hesabınıza giriş yapın ve profil sayfanıza gidin. Takipçinin ismini ve profilini görüntülemek için takipçi rakamına tıklayın. Takipçi listenizi tek tek hakimiyet ederek sizi takip etmeyen kullanıcıları manuel olarak tespit edebilirsiniz. Ancak bu gidişat çok fazla zaman alır ve özel bir mücadele gerektirmektedir. Neyse ki, bu sualin çözümü için kolay bir yol bulunmakta..

Harici programlara güvenmeden Instagram’ı takip etmeyenleri tespit faktörün kolay bir yolu var. İşte adım adım izlediğinizde sizi takip etmeyenleri kolaylıkla bulabileceğiniz o yöntem..

Instagram’da yerleşik bir takibi vazgeçme özelliği olmayabilir, ancak bu, sizi kimin takip etmeyi vazgeçtiğini bulabilmek için çaba vermeniz gerektiği anlamına gelmemektedir. Bunu çalıştırmanın kolay bir yolu şudur:

Öncelikle bilgisayarınızdan Instagram hesabınızı açın. Ardından yeni bir sekmeye tıklayın ve cobanov.dev/instagram adresinde seans açın. Bu web sitesinde sağlanan kodu kopyalayın.

Sonra, açtığınız Instagram hesabınızın sekmesine geri dönün ve boş bir alana sağ tıklayın ve Araştır veya Öğeyi Araştır’yi seçin.

Farklı kısımları olan bir pencere karşınıza çıkacak. “Konsol” kısmını bulduktan sonra cobanov.dev/instagram adresi üzerinden kopyaladığınız kodu buraya yapıştırın ve enter tuşuna basın. Daha sonra ise konsun çalıştırılmasının ardından bir ÇALIŞTIR düğmesi karşınıza çıkacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Instagram’daki çile bitiyor! Tek seferde kimler sizi takipten çıkmış görün: İşte o basit yöntem
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz