1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Tüm reklam alışkanlıkları değişebilir! İşte yeni nesil “İçerik oluşturma üssü”

Tüm reklam alışkanlıkları değişebilir! İşte yeni nesil “İçerik oluşturma üssü”

featured
service

Bu sektör her geçen gün gelişirken iş modelleri de evrilmeye devam ediyor. Endonezya’da geçtiğimiz mart ayında yaşama geçen bir teşebbüs ise bu mevzuda sektöre yeni bir ışık yakalamayı muvaffak oldu. Teşebbüs, yerel içerik üreticilerini ve markaları bir araya getiriyor, tek bir fiziksel çatı altında içeriklerin üretilmesini sağlıyor, içeriklere hem aracılık hem de konut sahipliği yapıyor.

Social Bread isimli bu teşebbüs, faaliyeti evvelinde büyük bir yatırım almayı da muvaffak olmuştu. 2020 senesinde Edho Zell, Lydia Susanti, Messiah Richardo ve Ester Jeanette tarafından kurulan teşebbüs, kuruluşu evvelinde East Ventures ve Living Lab Ventures’tan 400 bin dolar fon aldı.

Bu fonun kullanım emelini ise “ticaret ekosistemini etkilemek için değişikleştirilmiş teknoloji platformu geliştirmek” olarak paylaştı. Peki nedir bu platform? Gelin, bakalım.

Social Bread, bugün faaliyet gösteren influencer ajanslarıyla aynı biçimde esasta hem markayı hem de içerik üreticilerini bir araya getiriyor. Fakat işin yürütülmesi evresinde hem dünya hem de kendi ülkesindeki rakiplerinden ayrılıyor.

Social Bread’de iş barbarca adım adım şu biçimde işliyor:

Social Bread, bu sayede sosyal medya yönetimi açısından cılız olan firmaları ve içerik üreterek para kazanan influencerlara bir içerik oluşturma yeri sunuyor. Üstelik bu yer içinde tema tema ayrışan odacıklar da yer alıyor. Odacıkların rakamı hiç de az değil:

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tüm reklam alışkanlıkları değişebilir! İşte yeni nesil “İçerik oluşturma üssü”
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz