1. Haberler
  2. Gündem
  3. Narin Güran Cinayetiyle İlgili Didem Arslan’dan Korkunç İddia: Aile Biliyordu ama Sustu

Narin Güran Cinayetiyle İlgili Didem Arslan’dan Korkunç İddia: Aile Biliyordu ama Sustu

service

Diyarbakır’da 8 Yaşındaki Narin Güran’ın Cinayeti: Aile Bildi Mi? Yeni İddialar Gündemde

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın kaybolmasıyla başlayan arama çalışmaları, günler sonra küçük kızın cansız bedeninin bulunmasıyla sonuçlandı. Cinayetin ardından ortaya çıkan detaylar, olayın çok daha karanlık bir boyut taşıdığına işaret ediyor. İddialara göre aile, Narin’in başına gelenleri biliyor ancak sustu. İşte Diyarbakır’da yaşanan korkunç cinayete dair tüm detaylar…

NARİN GÜLÜNÜN KAYBOLMASI VE CİNAYETİN ARDINDAN BULUNAN CESET

8 yaşındaki Narin Güran, kaybolmasının ardından günlerce aranmış, yapılan tüm arama çalışmalarına rağmen bulunamamıştı. Ancak köye 1 kilometre mesafede, Eyertutmaz deresi yatağındaki ağaçların altına açılan bir oyukta çuval içerisine konmuş ve üzeri taşlarla örtülmüş şekilde cesedi bulundu. Narin’in cansız bedeni taşlarla gizlenmiş ve doğal bir görünüm kazandırılarak saklanmıştı. Bu durum, olayın planlı bir cinayet olduğuna dair şüpheleri artırdı.

Diyarbakır Valisi Zorluoğlu, küçük kızın öldürüldükten sonra bir çuvala konulduğunu ve dere kenarına taşınarak üzerine taşlarla örtüldüğünü belirtti. İlk incelemelere göre, Narin’in ölüm şekli suistimallerle dolu bir senaryoya işaret ediyor.

AMCA SALİM GÜRAN TUTUKLANDI

Narin’i arama çalışmalarının 11. gününde gözaltına alınan Tavşantepe muhtarı ve Narin’in amcası Salim Güran, kasten öldürme ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçlamalarıyla tutuklandı. Yapılan DNA testleri sonucunda, amcanın aracında bulunan kan örnekleri Narin’e ait olduğu tespit edilince cinayetin üzerindeki sır perdesi aralanmaya başladı. Salim Güran’ın tutuklanmasıyla olayın iç yüzü daha da karanlık bir hal aldı.

AĞABEY GÖZALTINA ALINIP SERBEST BIRAKILDI

Narin Güran’ın kaybolmasıyla ilgili soruşturma kapsamında ilk gözaltına alınan kişi ise 18 yaşındaki ağabeyiydi. Ağabeyin kolunda tespit edilen ısırık izleri, şüpheleri üzerine çekmiş ve İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilen çene yapısı örnekleriyle karşılaştırılma yapılmıştı. Ancak yapılan incelemelerde ağabeye ait bir bulguya ulaşılamadığı için serbest bırakıldı. Bu gelişme, olayın aile içi bir mesele mi olduğu sorusunu akıllara getirdi.

DİDEM ARSLAN YILMAZ: “AİLE BİLİYORDU VE SUSTU”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Narin Güran Cinayetiyle İlgili Didem Arslan’dan Korkunç İddia: Aile Biliyordu ama Sustu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz