1. Haberler
  2. Gündem
  3. Diyarbakır’da Narin Güran’ın Ölümü: 23 Şüpheli Gözaltında

Diyarbakır’da Narin Güran’ın Ölümü: 23 Şüpheli Gözaltında

service

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yaşayan 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüne dair yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli sayısı 23’e yükseldi.

Narin Güran, 21 Ağustos tarihinde kaybolmuştu. Bugün, cansız bedeni Tavşantepe Mahallesi’nde bulundu. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, 21 şüpheli hakkındaki gözaltı kararı uygulandı.

Gözaltına alınanlar arasında Narin’in anne ve babası, iki ağabeyi, üç amcası ve tutuklu olan amcasının eşi de bulunuyor. Daha önce gözaltına alınan ve Narin’e ait olmadığı belirlenen ısırık izi nedeniyle serbest bırakılan E.G. adlı ağabeyi de şüpheliler arasında yer alıyor.

Kaybolduğunda arama çalışmaları hemen başlatıldı. Narin Güran’ın amcası ve aynı zamanda Tavşantepe Mahallesi Muhtarı olan S.G., 2 Eylül’de tutuklandı. Narin’in cesedi, Eğertutmaz Deresi kenarında çuval içerisinde taşlar ve dallarla gizlenmiş bir şekilde, sabah saatlerinde bulunmuştu.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin Güran’ın cesedinin bulunduğu yerle ilgili olarak, “İlk bulgulara göre, kaybolan Narin Güran’ın öldürüldükten sonra bir çuvalın içerisine konulup dere kenarına getirildiği ve üzerinin kapatıldığı anlaşılmaktadır.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Diyarbakır’da Narin Güran’ın Ölümü: 23 Şüpheli Gözaltında
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz