1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Zorunlu İzne Çıkarılmıştı: Gülbin Tosun NOW’dan Ayrıldı

Zorunlu İzne Çıkarılmıştı: Gülbin Tosun NOW’dan Ayrıldı

featured
service

Tosun’un kanalda devam edip etmeyeceği merak konusu olurken, ünlü sunucu ayrılık kararını sosyal medya hesabından duyurdu. Gülbin Tosun, paylaşımında “15 yıla yakın çalıştığım Now (Fox) ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Tüm izleyiciler ve takipçilerime yürekten teşekkür ederim, destek oldunuz. Bu çok değerliydi. Çalışma hayatımın yarısını kapsayan dönemde, her zaman yanımda olan güzel insan Doğan Şentürk’e ayrıca teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın, Avrupa ülkelerinde sokaklarda hayvan olmamasını örnek göstererek yaptığı açıklamalara Gülbin Tosun, 25 Ağustos’ta kişisel sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Sunucu, Mansur Yavaş’ı etiketleyerek “Başkan siz ‘sokakta köpek olmaz biz bakarız’ derken hapsettiğiniz ve önlerinde suyu bile olmayan canlıları mı kastetmiştiniz!! Ne diyeyim bir bardak suya muhtaç olun o zaman!!!” paylaşımını yaptı.

Aynı gün içinde zorunlu izne çıkarılan Tosun, ardından konuyla ilgili “Vay be ülkenin geldiği hale bak! Konuşan ya içeri alınıyor ya da işinden ediliyor! Muhteşem! Havai fişekleri sonraya saklayın!” şeklinde bir paylaşımda daha bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Zorunlu İzne Çıkarılmıştı: Gülbin Tosun NOW’dan Ayrıldı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz