1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ankara ilçe belediye başkanlarının yeni eğitim-öğretim yılı mesajları

Ankara ilçe belediye başkanlarının yeni eğitim-öğretim yılı mesajları

featured
service

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, sosyal medya X hesabı üzerinden “2024-2025 eğitim ve öğretim yılı tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olsun. Başarı ve azim dolu bir yıl diliyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin her zaman yanındayız. Eğitimde fırsat eşitliği ve kalite için Keçiören Belediyesi olarak desteğimizi sürdüreceğiz” açıklamasında bulundu.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, sosyal medya X hesabı üzerinden “Yeni eğitim yılında her birinize başarılarla dolu, güzel bir yıl diliyorum” ifadesine yer verdi.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, sosyal medya X hesabı üzerinden “İlk ders zili yarın çalıyor. Yeni eğitim-öğretim döneminin tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, sosyal medya X hesabı üzerinden “2024-2025 eğitim-öğretim yılı tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olsun. Aydınlık geleceğimizin teminatını olan evlatlarımıza zihin açıklığı ve başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ankara ilçe belediye başkanlarının yeni eğitim-öğretim yılı mesajları
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz