1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. 53 ile piyango vurdu! 747 arsa uygun fiyata satışa çıkıyor: İşte il il fiyat listesi… Bu tarihi kaçırmayın

53 ile piyango vurdu! 747 arsa uygun fiyata satışa çıkıyor: İşte il il fiyat listesi… Bu tarihi kaçırmayın

featured
service

Müzayede kapsamında, alıcılara sunulan cazip ödeme avantajları dikkat çekiyor. Yatırımcılar, %25 peşinat ödemesi yaparak, kalan tutarı 24 aya varan vadelerle ödeme fırsatından yararlanabilecek. Bu finansal kolaylık, hem bireysel alıcılar hem de büyük ölçekli yatırımcılar için büyük bir fırsat sunuyor.

Yüz yüze müzayedeler, 10-11-12 Eylül tarihlerinde Ankara ve İstanbul’da gerçekleştirilecek. Ankara’da müzayede, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Konferans Salonu’nda 10 Eylül’de saat 10.30’da başlayacak. İstanbul’da ise 12 Eylül’de TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu’nda düzenlenecek ve yatırımcılara 71 farklı arsa satışa sunulacak. Ankara’daki müzayedede ise 138 arsa satılacak. Her iki şehirde yapılacak müzayedeler, yoğun bir ilgiyle karşılanıyor.

Türkiye genelinde 44 ilde 670 arsa satışa sunuluyor

Ankara ve İstanbul dışında kalan 51 şehirdeki müzayedeye katılmak isteyenler, internet üzerinden online olarak katılım sağlayabilecek. Online katılım için, gerçek veya tüzel kişilerin Emlak Yönetim’in belirlediği banka hesabına katılım teminatı yatırmaları gerekiyor.

Adana, Muğla, Mersin gibi şehirlerde yapılacak satışlar, gayrimenkul yatırımcıları için önemli fırsatlar barındırıyor. Adana’da 11 Eylül tarihinde 34 arsa, Muğla’da 41 arsa ve Mersin’de 12 Eylül tarihinde 76 arsa yatırımcıların beğenisine sunulacak. Türkiye genelinde düzenlenen bu müzayedeler, arsa yatırımı yapmak isteyenler için önemli bir fırsat olarak öne çıkıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
53 ile piyango vurdu! 747 arsa uygun fiyata satışa çıkıyor: İşte il il fiyat listesi… Bu tarihi kaçırmayın
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz