1. Haberler
  2. Gündem
  3. Narin’in amcası Salim Güran’ın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı

Narin’in amcası Salim Güran’ın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı

featured
service

Narin’in cesedini dereye atan şüpheli adliyede

21 Ağustos’ta kaybolan Narin Güran’ın cesedi, uzun süren aramalar sonucunda 9 Eylül’de bir dere kenarında çuval içinde bulundu. Olay, Türkiye genelinde büyük yankı uyandırdı ve geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında Narin’in amcası ve aynı zamanda köyün muhtarı olan Salim Güran, aracında Narin’in DNA’sına rastlanmasının ardından tutuklandı.

Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, amca Salim Güran, mahkemede verdiği ifadelerde suçlamaları reddetti. Güran, ifadesinde “Ben bu hususta kollukta ve savcılıkta ifade vermiştim, benim ifadem alındığında uykusuzdum, açtım. Bu nedenle ifademin doğru olup olmadığını bilmiyorum,” diyerek verdiği önceki ifadelerin güvenirliğini sorguladı.

Salim Güran

Salim Güran, olay günü Narin’i görmediğini ve tüm gün tarlada çalıştığını belirtti. Ancak mahkeme, ifadelerdeki çelişkiler üzerine Güran’ı sorguladı. Güran, gün içerisinde neler yaptığını detaylıca anlatsa da mahkeme bu anlatımları çelişkili buldu. Özellikle Narin’in kaybolduğu gün tarlada olduğunu ve kuzenleriyle birlikte çalıştığını ifade eden Güran, köye geri dönüşünde Narin’in kaybolduğunu öğrendiğini iddia etti.

Olayın ardından çıkan iddialar, Narin’in biyolojik babasının aslında amcası Salim Güran olabileceği yönündeydi. Ancak DNA testleri, bu iddiaları çürüttü ve Narin’in biyolojik ailesinin bilinen ailesi olduğunu doğruladı.

Salim Güran ifadesinde şu cümleleri kurdu:

“Biz 9 kardeşiz, 6’sı öz, 3’ü üveydir. Narin benim öz yeğenim olur. Öz kardeşim Arif’in kızıdır. Narin bana amca diye hitap eder, ben ona yeğenim derim, Narin 8 yaşındadır. Olay günü Narin’i görmedim. En son olaydan birkaç gün önce yeğenimin nişanı vardı, Narin’i nişanda gördüm. Ben her gün erken kalkan biriyim, tarlaya giderim. Köyün muhtarıyım, köylünün bir ihtiyacı olduğunda beni aradıklarında ilgilenirim.

“Olay günü muhtarlık işleriyle ilgilenmedim, gün boyu tarladaydım. Olay günü de sabah 06:00-06:30 civarı uyandım, tarlaya gittim. Tarlada Mehmet Selim Atasoy ve Ramazan Atasoy çalışmaktaydı. Mehmet Selim tarlaya iki kızını çalışmak için getirmişti. Mısırlarla ilgilendik. Kahvaltı yapmadan önce kuzenim Ersin Karadaş’ı aradım, kendisi Çarıklı’daydı, arabayla oraya gittim. Mısır için gerekli malzemeleri aldım. Yanımda Ramazan Atasoy da vardı. Dönüşte fırından ekmek aldım. Tarlaya döndüm. Mehmet Selim’in kızını da aldık kahvaltı yapmaya gittik. Sonra tekrar mısır tarlasına geldik. Ben de onlara yardım ettim.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Narin’in amcası Salim Güran’ın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz