1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Morgan Stanley: Dövizde Sert Düşüş Yaşanacak

Morgan Stanley: Dövizde Sert Düşüş Yaşanacak

featured
service

Daha önce New York Fed’de görev almış olan Adams, piyasanın Avrupa Merkez Bankası’nın (AMB) mevcut fiyatlandırmadan daha derin ve hızlı faiz indirimleri yapabileceği gerçeğine yeniden odaklanması için yeterli alan bulunduğunu ifade etti. Bu haftaki toplantının, piyasanın bu konuyu değerlendirmeye başlaması için önemli bir tetikleyici olabileceğini belirtti.

Adams, Avrupa’daki artan siyasi belirsizliklerin euro üzerinde düşüş eğilimine yol açan inancını güçlendirdiğini vurguladı. Son aylarda Fransız siyaseti üzerindeki dikkat çekici ilgiye rağmen, Alman siyasi gelişmelerinin de bölgenin uzun vadeli siyasi istikrarı açısından eşit derecede endişe verici olduğunu düşündüğünü söyledi. Ekonomik büyümenin yavaşladığı bir dönemde siyasi risk primleri ve belirsizliklerin arttığını belirten Adams, bu faktörlerin yatırımcıların bölgeye sermaye yatırma istekliliğini azalttığını ifade etti.

Para piyasaları, bu yıl Avrupa’da yaklaşık 60 baz puanlık bir faiz indiriminin olasılığını göz önünde bulundururken, ABD içinse yaklaşık 110 baz puanlık büyük bir faiz indirimi beklentisi taşıyor.

DÖVİZDE SON DURUM

Dolar

Alış: 34,0407Satış: 34,0463

Euro

Alış: 37,5576Satış: 37,5705

Sterlin

Alış: 44,4666Satış: 44,4814

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Morgan Stanley: Dövizde Sert Düşüş Yaşanacak
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz