1. Haberler
  2. Gündem
  3. AK Partili Galip Ensarioğlu’nun aileyle ilgili sözleri tepki çekmişti: Amca görmemesi gereken bir şeyleri görmüş olabilir

AK Partili Galip Ensarioğlu’nun aileyle ilgili sözleri tepki çekmişti: Amca görmemesi gereken bir şeyleri görmüş olabilir

featured
service

Ensarioğlu, katıldığı Sözcü TV yayınında “Bizlerin bazen bilmediği bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var. Çünkü aile de bizim dostlarımız. Konu çok hassas olduğu için onları da çok fazla üzecek bir şey söylemek istemiyoruz” diye konuşmuştu.

Sözleri Narin’in gözaltındaki yakınlarına destek olarak yorumlanan Ensarioğlu, Serbestiyet’in sorularını yanıtladı.

“’Ailedekiler gözaltına alınmamalı’ demedim”

“Bizlerin bazen bilmediği bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var. Aile de bizim dostlarımız” sözleriniz, kamuoyunda Narin Güran’ın ailesinden soruşturma kapsamında şüpheli konumunda olan kişileri “kolladığınız” yönünde tepkilere neden olmuştu. Siz ne söylemek istediniz?

Narin kızımızın canice öldürüldüğü bu acı olayı, siyasi tartışmalara çekmek isteyenler tarafından sözlerim çarpıtıldı. Soruşturma gayet ciddi bir şekilde yürütülüyor. Narin kızımızın otopsisinde alınan bulguların Adli Tıp’taki detaylı incelemelerin de tamamlanmasıyla düğümün de çözülmesini sağlayacak. Soruşturma neticeye de ulaşacaktır, bu caniliği yapanlar ve ortak olanlar kimlerse bu ortaya çıkarılacak ve hak ettiği cezaya çarptırılacaktır. Devlet bugüne kadar hiçbir konuda olmadığı kadar meselenin üzerine gidiyor. Toplum da bugüne kadar hiçbir konuda olmadığı kadar duyarlı ve farkında.

Soruşturma iyi bir şekilde devam ederken konuyla ilgili bilgi sahibi olmayanların söyledikleri, yayılan yanlış bilgiler ve özellikle de kızımızı kaybettiğimiz acı bir olayı siyasi tartışmalara çekmeye çalışanların yorumları bilgi kirliliği yaratıyor.

Bu yanlış yorumlara ve soruşturmanın gizlilik esasında yürümesine vurgu yaptım. Konuyu ilk günden beri takip ediyorum, bölgeyi de yakından biliyorum, söylediğim gibi aileden de dostlarım var. Tamamen soruşturmanın gizliliğine vurgu yaptım.

“Ailede dostlarımız var” sözümü de çarpıttılar, “ailedekiler gözaltına alınmamalı” dediğimi bile yazanlar oldu. Aileden gözaltına alınanların olması, gözaltına alınmayanlar da dahil bütün ailenin suçlu olduğu anlamına gelmez. Ayrıca gözaltına alınan herkes kesinlikle suçludur da denemez elbette. Soruşturma henüz devam ediyor.

“Narin, ‘görmemesi gereken’ bir şey gördüğü için amcası tarafından öldürülmüş olabilir”
Sizin Narin’in öldürülmesiyle ilgili ortaya çıkan bilgilerden ve bölgeyle ilgili bilgilerinizden vardığınız bir değerlendirme var mı?

Bilindiği gibi zanlılardan biri, Narin’in cansız bedenini, Narin’in köy muhtarı olan amcası Salim Güran’ın kendisine teslim ettiğini ve kendisinin de dereye gizlediğini itiraf etti. Salim Güran zaten aracında Narin’in DNA izinin bulunması ve telefonundaki verilerini silmesi gibi tespitler sonrası geçen hafta tutuklanmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK Partili Galip Ensarioğlu’nun aileyle ilgili sözleri tepki çekmişti: Amca görmemesi gereken bir şeyleri görmüş olabilir
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz