1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. YouTube TikTok’a rakip oluyor: Yeni özelliğiyle resmen baş kaldırdı

YouTube TikTok’a rakip oluyor: Yeni özelliğiyle resmen baş kaldırdı

featured
service

Bu yeni ekleme olan “Collab,” kullanıcılara kısa videoları diğer Kısa Filmler veya normal kliplerle bölünmüş ekran biçiminde kaydetme olanağı tanıyor. Kullanıcılar, uygun bir Short veya YouTube içeriğinden uygun bir videoyu seçerek Ortak Çalışma videosu oluşturabiliyor. Bu şekilde, TikTok’un bölünmüş ekran efektine benzer bir deneyim sunuluyor.

Ayrıca YouTube, kullanıcıların mevcut Shorts’ları hızlı bir şekilde oluşturmasına ve yeniden düzenlemesine olanak tanıyan bir araç daha ekliyor. Remix düğmesine dokunarak, izledikleri bir klipteki ses ve efekti otomatik olarak ortaya çıkarabiliyorlar. Daha sonra bu ses ve efektleri kendi gönderilerine uygulayabiliyorlar. Bu özellik sayesinde içerik oluşturucular, yaratıcılıklarını artırarak farklı içerikler oluşturabilecekler.

Ayrıca, YouTube’un önümüzdeki haftalarda test etmeye başlayacağı yeni bir yeniden düzenleme aracı da geliyor. Bu araç, yatay videoları dikey Kısa Videolara dönüştürmeyi kolaylaştıracak. İçerik oluşturucular, eski videolarını yeni bir formatta paylaşmak için bu aracı kullanarak videolarını yeniden düzenleyebilecek ve hatta yeni bölünmüş ekran efektlerini de kullanabilecekler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YouTube TikTok’a rakip oluyor: Yeni özelliğiyle resmen baş kaldırdı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz