1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ankara’da Görme Engellilere Yardım Bahane Ederek Telefon Çalan Hırsız Tutuklandı

Ankara’da Görme Engellilere Yardım Bahane Ederek Telefon Çalan Hırsız Tutuklandı

service

Ankara’da görme engelli bireylere yardım etme bahanesiyle yaklaşarak cep telefonlarını çalan bir şahıs, polis ekipleri tarafından tutuklandı.

Alınan bilgilere göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, metro istasyonları çıkışında bekleyen ve metrodan inen görme engellilere yardım etmek amacıyla yaklaşan bir kişinin, kollara girip cep telefonlarını çaldığını fark etti.

Şüpheliye yönelik olarak detaylı bir çalışma başlatan ekipler, 5 farklı metro istasyonunda tedbir aldı. Sonuç olarak, şüpheli Lokman U. yakalanarak gözaltına alındı. Lokman U.’nun, 9 farklı kişinin cep telefonunu çaldığı tespit edildi.

Çalıntı telefonları sattığı bir telefoncuya yapılan operasyonda gözaltına alınan Lokman U.’nun, daha önce hırsızlık suçundan 32 ayrı kaydı olduğu ortaya çıktı. Sorgusunda suçlamaları kabul eden Lokman U., “İlk defa çalmıyorum, inkar edecek değilim. Telefon numaramı kaydetme bahanesiyle çaldım, pişmanım.”

Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen Lokman U., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ekipler, çalıntı telefonları sahiplerine teslim etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ankara’da Görme Engellilere Yardım Bahane Ederek Telefon Çalan Hırsız Tutuklandı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz