1. Haberler
  2. Gündem
  3. TOKİ mühendisi duyurdu! 3+1, 2+1, 1+1 Ev yapımları sona eriyor: Adıyaman, Maraş Urfa, Hatay, Adana!

TOKİ mühendisi duyurdu! 3+1, 2+1, 1+1 Ev yapımları sona eriyor: Adıyaman, Maraş Urfa, Hatay, Adana!

featured
service

TOKİ mühendisi duyurdu! 3+1, 2+1, 1+1 Ev yapımları sona eriyor: Adıyaman, Maraş Urfa, Hatay, Adana!- Deprem bölgelerini kapsayan 11 il özelindeki konut yapımları devam ederken bugün Adıyaman’da, Emlak Konut ve TOKİ tarafından yapımı devam eden kalıcı deprem konutlarının tamamlanarak bir an önce hak sahibi olan depremzedelere teslim edilmesi hedefleniyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinesinde TOKİ ve Emlak Konut işbirliğinde yapılan konutlar hızla yükseliyor.

Çalışmaların hızla devam ettiği Örenli Mevkiindeki kalıcı deprem konutlarıyla ilgili bilgi veren TOKİ Uzmanı İnşaat Mühendisi Yılmaz Ceylan, “Adıyaman Örenli Mahallesi’ndeyiz, deprem sonrası TOKİ tarafından yapılan afet konutları bölgesindeyiz. Burada 4 etap şeklinde yapılan konutlarda toplam 3 bin 34 daire yapacağız. 159 Adet bloğumuz var. Bu bloklarımızın 21’nde betonarme imalatlarımızı tamamladık. Onun arkasından duvar imalatları devam ediyor.

Duvarları biten bloklarımızda elektrik tesisatı, mekanik tesisatı, temiz su, kalorifer tesisatı imalatlarımız devam ediyor. Bunun arkasından sıva imalatlarımız da devam etmekte. Yaklaşık 7 binamızda sıva imalatımızı tamamladık. Sıvaları bitirdikten sonra dış cephede mantolama imalatlarına geçiyoruz. İki binamızda mantolama imalatlarımız devam ediyor, 3.binamıza iskele kuruyoruz. İçeride de seramik imalatlarımız devam etmekte. Bodrum katlarımızda da sıva imalatlarımız devam etmekte. Bir an önce konutlarımızı bitirip yetiştirmek için canla başla çalışmaktayız” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TOKİ mühendisi duyurdu! 3+1, 2+1, 1+1 Ev yapımları sona eriyor: Adıyaman, Maraş Urfa, Hatay, Adana!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz