1. Haberler
  2. Hayat
  3. En Çok Ziyaret Edilen İnternet Siteleri Belli Oldu: Web’de Rekabet Kızıştı

En Çok Ziyaret Edilen İnternet Siteleri Belli Oldu: Web’de Rekabet Kızıştı

featured
service

2024 YILI TÜRKİYE’NİN İNTERNET TRAFİĞİ VERİLERİ

Listede ayrıca Netflix ve ChatGPT gibi global platformlar da bulunuyor. Netflix, video akış hizmetlerinde popülerliğini sürdürürken, ChatGPT’nin listede yer alması, yapay zekâ teknolojisinin Türkiye’deki ilgi düzeyini ortaya koyuyor. Kick.com da listeye dahil olarak, Türkiye’de popülerliği artan diğer platformlardan biri.

Google’ın hemen arkasında YouTube yer alıyor. Video içeriklerinin popülerliği, YouTube’un Türkiye’deki güçlü konumunu pekiştiriyor. WhatsApp, iletişim alanında açık ara lider olarak yüzde 3,84’lük bir trafik payına sahip. Türkiye’de mesajlaşma uygulamaları arasında WhatsApp’ın gücü dikkat çekiyor.

İŞTE EN ÇOK ZİYARET EDİLEN 20 SİTE

Türkiye’nin internet trafiği verilerine bakıldığında, sosyal medya platformlarına büyük ilgi olduğu görüldü. X, Facebook ve Instagram gibi uygulamalar internet trafiği verilerinde dikkat çeken bir yer edindi. Bu durum, sosyal medya kullanımının ülke genelinde ne kadar yaygın olduğunu gösteriyor.

google.comyoutube.comwhatsapp.comx.cominstagram.comfacebook.comgoogle.com.trtrendyol.comturkiye.gov.trsahibinden.comlive.comnetflix.comchatgpt.comhepsiburada.comyandex.com.trroblox.comtwitch.tvmynet.comyahoo.comkick.com

YERLİ PLATFORMLAR YÜKSELİŞTE

Listede bir diğer öne çıkan özellik ise yerli platformların şaşırtan yükselişi oldu. Trendyol, yüzde 1,32’lik trafik payıyla e-ticaret alanında önemli bir oyuncu olarak öne çıkıyor. Ayrıca, Türkiye’nin resmi e-devlet platformu turkiye.gov.tr, dokuzuncu sırada kendine yer bulurken, Sahibinden.com ilk 10’u tamamlıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
En Çok Ziyaret Edilen İnternet Siteleri Belli Oldu: Web’de Rekabet Kızıştı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz