1. Haberler
  2. Gündem
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödül Töreninde Önemli Açıklamalarda Bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödül Töreninde Önemli Açıklamalarda Bulundu

service

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülleri Töreni’nde konuşarak, Anayasa’nın ilk dört maddesi ile ilgili herhangi bir tartışma yürütmediklerini vurguladı. ‘Cumhur İttifakı’nın böyle bir sıkıntısı yok’ dedi.

Erdoğan, Türkiye’nin dış politikasında köklü bir değişim yaşandığını belirterek, başarılı işbirlikleri ile bölgesel ve uluslararası ilişkilerin güçlendirildiğini ifade etti.Turizm ve Ekonomi Başarıları

İhracatın 2002 yılındaki 36 milyar dolardan 256 milyar dolara yükseldiğini belirten Erdoğan, turizmde de büyük bir artış sağlandığını aktardı. ‘Milli gelir, tarihimizde ilk kez 1,1 trilyon doları aştı’ açıklamasında bulundu.

Erdoğan, dış politikadaki eleştirilere karşı yeni rotalar keşfetmenin önemini vurguladı. Ayrıca, ‘Sivil bir anayasa yazmak, 15 Temmuz gecesi tanklara direnen milletimize karşı borcumuzdur’ dedi.Kararlılık Mesajı

‘Partimizin bu konudaki duruşu gayet açıktır. Yeni anayasa sürecini başarıyla sonuçlandırmak istiyoruz’ vurgusunu yaptı.

Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ve diğer önemli isimler de katıldı. Erdoğan, konuşmasının ardından başarılı firmaların temsilcilerine ödüllerini takdim etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödül Töreninde Önemli Açıklamalarda Bulundu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz