1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. iOS 18, iPadOS 18, watchOS 11 ve macOS Sequoia Yayınlandı

iOS 18, iPadOS 18, watchOS 11 ve macOS Sequoia Yayınlandı

featured
service

iPhone veya iPad üzerinde Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme bölümüne giderek güncellemeyi indirip yükleyebilirsiniz. watchOS 11 için önce iPhone’unuzu iOS 18’e güncelleyip, ardından Saat uygulamasında Genel > Yazılım Güncelleme kısmına giderek işlemi başlatabilirsiniz. Mac cihazları için Sistem Ayarları > Genel > Yazılım Güncelleme bölümünden güncellemeyi başlatabilirsiniz.

iPadOS 18, iOS 18’deki tüm özelleştirme ve mesajlaşma özelliklerine ek olarak, Apple Pencil kullanıcılarına el yazısını düzeltme, kelimeleri taşımak için yazılı metinlerle aynı işlemleri uygulama gibi yazı araçları sunuyor. Ayrıca hesap makinesi uygulaması artık el yazısıyla yapılan işlemleri çözümleyip, grafik çizebiliyor.

watchOS 11, kullanıcılara akıllı fotoğraf çerçeveleme özellikleriyle Photos Face gibi yeni saat yüzleri sunuyor. Flux ve Reflections gibi saat yüzleri, kullanıcı hareketlerine ve renklere göre değişen tasarımlar sağlıyor. Ayrıca, yeni Vitals uygulaması, kalp atış hızı, oksijen seviyesi gibi biyometrik verilerinizi analiz ederek uyku sırasında yaşanan değişiklikleri bildiriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
iOS 18, iPadOS 18, watchOS 11 ve macOS Sequoia Yayınlandı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz