1. Haberler
  2. Kamu Haberleri
  3. Kabine değişikliği olacak! Ankara kulislerinden sızdı: 2 Bakan değişiyor

Kabine değişikliği olacak! Ankara kulislerinden sızdı: 2 Bakan değişiyor

featured
service

Tarım Bakanı Yumaklı’nın Eleştirilerle Başı Dertte

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, geçtiğimiz günlerde gazetecilere verdiği off the record açıklamalar nedeniyle zor durumda kaldı. Uraloğlu’nun açıklamaları, veri sızıntısı skandalına yol açtı ve durumu düzeltme çabaları, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Bakan, veri sızıntısı konusunu “Güncel bir veri sızıntısı yok” şeklinde yanıtlayarak muğlak bir tutum sergiledi. Halk TV programcısı İsmail Küçükkaya, bu durumu değerlendirerek BTK ve Ulaştırma Bakanlığı’nda ciddi değişiklikler olabileceğini belirtti.

( = window. || []).push({});

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu’nun Başarısız Veri Sızıntısı Müdahalesi

Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı ise son günlerde çiftçilerden gelen yoğun eleştirilerle gündeme geldi. Yollara domates dökülmesi ve traktörlü eylemlerle dikkat çeken çiftçiler, Yumaklı’nın politikalarını protesto etti. Ayrıca, kıyma fiyatlarının yüksekliği nedeniyle Bakan Yumaklı’nın eleştiri oklarının hedefi olduğu belirtiliyor. Gazeteci Hilal Köylü, Yumaklı’nın 540 liralık kıyma fiyatını ‘normal’ bulmasının, onun görevden alınmasına neden olabilecek bir unsur olduğunu ifade etti.

İki Bakanın Görevden Alınma İhtimali

Ankara kulislerinde konuşulanlara göre, hem Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu hem de Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı’nın koltuklarının değişmesi olasılığı oldukça yüksek. Bu iddialar, siyasi arenada büyük bir merak konusu haline geldi ve değişikliklerin ne zaman gerçekleşeceğiyle ilgili beklentiler artmış durumda.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kabine değişikliği olacak! Ankara kulislerinden sızdı: 2 Bakan değişiyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz