1. Haberler
  2. Gündem
  3. Samsun’daki Sağanak Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi

Samsun’daki Sağanak Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi

service

Samsun’da aniden etkili olan sağanak yağmur, kenti olumsuz yönde etkiledi. Yağış sonucunda, İlkadım ilçesinde bulunan iki okulun bodrum katları suyla doldu. Kent halkı, ani yağış nedeniyle zorlu anlar yaşadı.

Öğleden sonra başlayan sağanak, caddelerde ve sokaklarda su birikintilerine yol açtı. Trafik ekipleri, suyla dolan 100. Yıl Bulvarı Kilise Kavşağı’ndaki alt geçidi güvenli olmadığı için trafiğe kapadı. Baruthane mevkisindeki Gençlik Parkı Kavşağı’nda da biriken su nedeniyle bazı araçlar yolda kalırken, Cumhuriyet Meydanı Kavşağı ile arası da su birikintilerinin oluşturduğu aksamalarla karşı karşıya kaldı.

Bunun yanı sıra, Tekkeköy ilçesinde de sağanak etkili oldu. Tekkeköy İlkokulu ve Şehit Nejat Yaman Ortaokulu’nun bodrum katlarının su bastığı bildirildi. Yerel halk, 19 Mayıs Mahallesi’nde cadde ve sokaklarda biriken sularla mücadele etti.

İtfaiye ekipleri, su tahliyesi için hızla harekete geçti ve hem okullarda hem de yollarda çalışmalara başladı. Kent sakinleri, hazırlıksız yakalandıkları yağışla başa çıkmaya çalıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Samsun’daki Sağanak Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz