1. Haberler
  2. Gündem
  3. Aşırı Sağcı Siyasetçinin Seçmenlere Kubotan Dağıtımı

Aşırı Sağcı Siyasetçinin Seçmenlere Kubotan Dağıtımı

service

Almanya’da aşırı sağ görüşleri temsil eden Almanya için Alternatif Parti (AfD) üyesi Lena Kotre, Brandenburg eyalet seçimleri sırasında seçmenlerine bir savunma aracı olan kubotan dağıtma niyetini açıkladı.

Kotre, sosyal medya platformu X’te yaptığı paylaşımda, seçmenlerine kendilerini koruyabilmeleri için kalem şeklinde tasarlanmış metal bir kubotan hediye edeceğini belirtti.

Kontekste dikkat çeken açıklamaları, şu ifadelerle devam etti: “Her gün bıçaklı saldırılar ve kavgalar duyuyoruz. Hükümetin bize ne yapmamız gerektiğini söylediğini hatırlıyor musunuz? Belirsiz ve saçma tavsiyelerle dolu. Çözüm bende, kubotan ile kendinizi savunabilirsiniz. Etkinliklerime katılın ve bunu alın.”

Avustralya, Kanada ve İsviçre gibi bazı ülkelerde silah olarak sınıflandırılan kubotan, Almanya’da henüz aynı kategoride tanınmamaktadır. Tükenmez kalem boyutunda ve yaklaşık 13 santimetre uzunluğunda olan bu metal çubuk, vücuttaki sinir ve basınç noktalarına vurularak etkisiz hale getirme amacıyla kullanılmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aşırı Sağcı Siyasetçinin Seçmenlere Kubotan Dağıtımı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz