1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Kaymakamlıktan Atılan Beyoğlu Belediyesi, Çadır Kurdu! Vatandaşlar Ellerinde Evraklarla Kaldı

Kaymakamlıktan Atılan Beyoğlu Belediyesi, Çadır Kurdu! Vatandaşlar Ellerinde Evraklarla Kaldı

featured
service

Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney de X hesabından şu ifadelerle tepki gösterdi:

“İlgilileri devlet aklına ve Beyoğlu halkının iradesine saygı duymaya davet ediyorum. Bu yapılanın tüm bir ilçeyi cezalandırmak olduğunu hatırlatıyorum. Komşularımız müsterih olsun, ne olursa olsun sizlere hizmetlerimizde aksama olmayacak. Bu uygulamaya karşı idari ve hukuki tüm haklarımızı kullanacak, Beyoğlu’nun hakkını – hukukunu savunacağız. Altını çizerek hatırlatıyorum: devletin dini adalettir, adalet olmalıdır.”

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’tan da Beyoğlu Belediyesi’ne destek geldi. Dedetaş, “Milletin iradesine saygı duymayan, vatandaşı cezalandırmaya çalışan bu akıl kamuyu temsil edemez. Beyoğlu Belediyemizin ve Başkanımızın yanındayız” ifadelerini kullandı.

Hizmet almak için binaya gelen vatandaşlar, boş bir odayla karşı karşıya kaldı. Evrakları elinde kalan vatandaşlardan biri, “Bunun hesabını biz vatandaşa verecekler. Yine bu seçimler gelecek, yine aynısını yapacağız. Benime vime bugün çekyatım, yatağım gelecekti ama gelemiyor, bilgisayar yok” diye tepki gösterdi.

CHP Beyoğlu Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Berivan Ceylan da kaymakamlık önüne kurdukları çadırları sosyal medya hesabından paylaştı. Kaymakamlıktaki ortak kullanım alanından atılan Beyoğlu Belediyesi, çadırlarda hizmet vermeye çalışıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kaymakamlıktan Atılan Beyoğlu Belediyesi, Çadır Kurdu! Vatandaşlar Ellerinde Evraklarla Kaldı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz