1. Haberler
  2. Gündem
  3. Lübnan’da İletişim Aygıtlarına Yönelik Korku

Lübnan’da İletişim Aygıtlarına Yönelik Korku

service

İsrail’in Saldırıları Sonrası Endişe Doruğa Ulaştı

Lübnan, iki gün süren olayların ardından uzaktan patlatılan iletişim cihazlarının neden olduğu korkuyla sarsılmış durumda. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen saldırılar sonucu ülkede 37 kişi hayatını kaybetti. Saldırılar, halk arasında büyük bir endişe yaratırken, iletişim cihazlarının güvenliği hakkında soru işaretleri de doğurdu.

Lübnanlı vatandaşlardan Ali Hasan, çocuklarının güvenliğini düşündüklerini belirtti: “Çocuklar telefon almak istese de vermiyoruz. Artık çocuk kendisi telefondan korkar oldu.” dedi. Bu sözler, ülkedeki ebeveynlerin uzaktan patlatılan cihazlardan duyduğu endişeleri gözler önüne seriyor.

Lübnan ordusu, ülkede şüpheli iletişim cihazlarını kontrol altına almak için harekete geçmiş durumda. Yetkililer, bazı cihazları kontrollü bir şekilde patlatarak halkın güvenliğini sağlamaya çalışıyor. Havaalanındaki güvenlik önlemleri kapsamında, belirli iletişim aletlerinin kullanımı yasaklandı.

Başkent Beyrut’un sokakları, bu olayların gölgesinde daha da endişeli bir hale geldi. Halk, bir an önce bu belirsizliğin sona ermesini ve huzurun tekrar sağlanmasını bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Lübnan’da İletişim Aygıtlarına Yönelik Korku
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz