1. Haberler
  2. Hayat
  3. Meteoroloji ve AKOM Peş Peşe Uyardı: İstanbullular İçin Ulaşım Çilesi Başlıyor

Meteoroloji ve AKOM Peş Peşe Uyardı: İstanbullular İçin Ulaşım Çilesi Başlıyor

featured
service

AKOM’un açıklamasına göre, yağışların özellikle şehir merkezinde kuvvetli, Karadeniz kıyısında bulunan bölgelerde (Şile, Beykoz, Sarıyer, Eyüpsultan) ise çok kuvvetli olması bekleniyor. Yarın akşam saatlerine kadar süreceği tahmin edilen yağışlar, sel ve su baskınları gibi olumsuz durumlara yol açabilir.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 21 Eylül Cumartesi ve 22 Eylül Pazar günleri için hava durumu tahminini açıkladı. Özellikle 3 ilde yağış nedeniyle sel riski bulunurken, vatandaşlara dikkatli olmaları yönünde uyarı yapıldı.

Meteoroloji’nin günlük olarak yayımladığı 5 günlük hava tahminlerine göre, 21 Eylül Cumartesi ve 22 Eylül Pazar günleri ülke genelinde serin ve yağışlı hava etkili olmaya devam edecek.

Vatandaşlardan, özellikle su baskınlarına karşı dikkatli olmaları ve gerekli önlemleri almaları istendi. AKOM, yağışlı hava koşullarının yaratabileceği olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerektiğini vurguladı.

İstanbul’da hafta sonu boyunca parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olurken, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Özellikle Avrupa Yakası’nın kıyı bölgelerinde yağışların kuvvetli geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının ise 26 derece civarında olacağı belirtiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Meteoroloji ve AKOM Peş Peşe Uyardı: İstanbullular İçin Ulaşım Çilesi Başlıyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz