1. Haberler
  2. Gündem
  3. ‘Candan Kardeşler’ 5. Kez Hakim Karşısında: Duruşma Salonunda Babasına Dönüp Böyle Haykırdı

‘Candan Kardeşler’ 5. Kez Hakim Karşısında: Duruşma Salonunda Babasına Dönüp Böyle Haykırdı

featured
service

Duruşma salonunda bulunan Nihal Candan kardeşi tutuklu sanık Bahar Candan’a moral vermek için, “Kıyafetlerini dolaba yerleştirdim, tütsüler yaktım, sabah dua ettim çok enerjik uyandım. Seninle birlikte eskisi gibi kahve içeceğiz. Sakın araya girme, avukatlar savunma yapsın” diyerek eli ile kalp işareti yaptı.

Tutuklu sanık Bahar Candan babasına, “Niye bu kadar uzatıyorlar? Biz neyin içerisindeyiz?” diyerek yakındı. Baba ise “Sakin ol” diyerek karşılık verdi.

Bahar Candan savunmasında, “Ben hesabıma 13 milyon gelmiş gibi bir paylaşımda bulundum. Halbuki hesabımda 1 milyon lira para var. Gerçek değil bu. Yok böyle bir para. Bizi soruşturmaya rock grubu gibi dahil ettiler kameralara gülümseyelim diye. Ablam ve benim bu dosyada olmamız dikkat dağıtıyor ve gerçeğin ortaya çıkmasına engel oluyor. Ben yine suçluların en ağır cezayı alması için medyada en ağır yükü omuzlarıma alırım ama bu durum maddi gerçeğin ortaya çıkmasına engel oluyor” dedi.

Savcı, müştekilerin mevcut zararlarının giderilmesi için süre verilmesine, adli kontrol kararı olan sanıkların tutukluluk halinin devamına ve tutuklu sanıkların tutukluluk halinin devamına karar verilmesini talep etti. Duruşma sanık avukatlarının savunmaları ile sürüyor.

Kaynak: DHA-İHA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘Candan Kardeşler’ 5. Kez Hakim Karşısında: Duruşma Salonunda Babasına Dönüp Böyle Haykırdı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz