1. Haberler
  2. Gündem
  3. Trabzon’da Sağanak Sonrası Taşkın ve Heyelan Çalışmaları Devam Ediyor

Trabzon’da Sağanak Sonrası Taşkın ve Heyelan Çalışmaları Devam Ediyor

service

Trabzon Valisi, sağanak yağışın ardından Sürmene ilçesinde meydana gelen taşkın ve heyelanlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Vali, “Sürmene’de işitme engelli bir vatandaşımızdan haber alamadığımızı biliyoruz. Kendisinin cep telefonu yok, ulaşmaya çalışıyoruz” şeklinde belirtti.

Araklı, Arsin ve Sürmene gibi ilçelerde etkili olan yağışların, özellikle Yanbolu Vadisi’ni olumsuz yönde etkilediğine dikkat çeken Vali Yıldırım, “Sürmene’nin Çavuşlu Mahallesi’nde su birikintisi oluştu. Orada 4 araç suya saplanmıştı, fakat can kaybı olmadı” ifadelerini kullandı.

Yıldırım, “Ekiplerimiz, Sürmene’de ve çevresinde arama kurtarma faaliyetlerini sürdürüyor. Bütün birimlerimiz teyakkuz halinde” dedi. Ayrıca, yol açma çalışmalarının ve su tahliye işlemlerinin hızla devam ettiğini aktardı.

Yağışların azalması ve sarı kod uyarısının kaldırılmasıyla ilgili bilgi veren Yıldırım, “Şu an için büyük bir sıkıntımız yok. Tüm ekiplerimiz hazır durumda” diyerek vatandaşların güvenliği için çalışmalara devam edeceklerini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trabzon’da Sağanak Sonrası Taşkın ve Heyelan Çalışmaları Devam Ediyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz