1. Haberler
  2. Gündem
  3. Resmi Gazete’de yayımlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan 6 üniversiteye rektör atadı

Resmi Gazete’de yayımlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan 6 üniversiteye rektör atadı

featured
service

İnönü Üniversitesi Rektörlüğü görevine Dr. Nusret Akpolat atandı. Dr. Akpolat, yeni görevinde eğitim ve bilim alanında üniversiteyi daha da ileriye taşımak için çalışmalar yürütecek.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörlüğüne Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı atandı. Çuvalcı, Karadeniz Bölgesi’nin en köklü üniversitelerinden biri olan KTÜ’de akademik ve bilimsel çalışmalara liderlik yapacak.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ne yapılan rektör atamasında Prof. Dr. Fatma Aydın göreve getirildi. Aydın, yeni dönemde Samsun’daki bu köklü eğitim kurumunda bilimsel projelere ve araştırmalara öncülük edecek.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü görevine Prof. Dr. Ahmet Şengönül atandı. Şengönül, üniversitenin eğitim kalitesini artırmaya yönelik projeler geliştirmeyi amaçlıyor.

Cumhurbaşkanlığı atama kararlarına göre, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin yeni rektörü Prof. Dr. Eyüp Debik oldu. Debik, Türkiye’nin en prestijli teknik üniversitelerinden biri olan Yıldız Teknik Üniversitesi’ni ulusal ve uluslararası platformlarda daha ileriye taşımayı hedefliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Resmi Gazete’de yayımlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan 6 üniversiteye rektör atadı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz