1. Haberler
  2. Gündem
  3. Çin Hayvanat Bahçesinde Skandal: Panda Diye Sergiledikleri Hayvan Bakın Neymiş!

Çin Hayvanat Bahçesinde Skandal: Panda Diye Sergiledikleri Hayvan Bakın Neymiş!

featured
service

Bir ziyaretçi tarafından kaydedilen görüntüler, hayvanların gerçek kimliğini açığa çıkardı ve bu videolar, Çin’in TikTok platformu olan Douyin’de paylaşılarak viral hale geldi.

Tuhaf Hayvanlar ve Sevimli Evcil Hayvanlar Cenneti’nin müdürü, gelen tepkiler üzerine yaşanan durumu kabul etmek zorunda kaldı. Müdür yaşanan duruma ilişkin olarak, “Adımızdan da anlaşılacağı gibi, biz ‘Tuhaf Hayvanlar ve Sevimli Evcil Hayvanlar Cenneti’yiz. Bunlar, pandalar olarak boyanan Chow Chow köpekleri, çünkü bu bizim uzmanlık alanlarımızın bir parçası” ifadelerini kullandı.

Videolar, 1 milyondan fazla kişi tarafından izlendi. Bu durum, hayvanat bahçesinin tanıtım yöntemleri hakkında eleştirilerin artmasına neden oldu.

DAHA ÖNCE DE YAŞANMIŞTI

Çin’de köpeklerin pandalara veya diğer vahşi hayvanlara benzetilerek boyanması, ilk kez yaşanan bir olay değil. Daha önce de Jiangsu eyaletindeki bir hayvanat bahçesinde, iki köpeğin pandalara benzemesi için boyandığı ortaya çıkmış ve bu durum geniş tepkilere yol açmıştı. Olayın ardından hayvanat bahçesi, köpeklerin boyandığını kabul ederek eleştirilerin hedefi olmuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çin Hayvanat Bahçesinde Skandal: Panda Diye Sergiledikleri Hayvan Bakın Neymiş!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz