1. Haberler
  2. Gündem
  3. Trafik Denetimleri Sonucu: 466 Bin Sürücüye İşlem

Trafik Denetimleri Sonucu: 466 Bin Sürücüye İşlem

service

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, emniyet ve jandarma tarafından gerçekleştirilen trafik denetimlerine ilişkin önemli verileri kamuoyuyla paylaştı. 12-19 Eylül tarihleri arasında yapılan denetimlerde toplam 2 milyon 645 bin 136 araç kontrol edildi.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, denetim sonucu 466 bin 170 sürücüye çeşitli nedenlerden dolayı işlem yapıldığını belirtti. Bu işlemlerin detayları şu şekilde sıralandı:

Bakan Yerlikaya, ülkede motosiklet ve motorlu bisikletlerin toplam motorlu araçların yüzde 19,3’ünü oluşturmasına rağmen, 2024 yılının ilk sekiz ayında gerçekleşen kazaların yüzde 45,2’sinin bu araçlarla olduğunu belirtti. Bu verilerin yüksek bir oran olduğuna dikkat çekerek, “Motosikletlerin karıştığı trafikte kazaların önlenmesi için denetimlerimiz etkin ve yoğun bir şekilde devam edecek,” ifadelerini kullandı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya paylaşımında, denetimlerle ilgili görüntülere de yer vererek, “Yolculuklar sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayırmak için değil,” mesajını verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trafik Denetimleri Sonucu: 466 Bin Sürücüye İşlem
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz