1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Ticaret Bakanlığı’ndan ucuz yollu ikinci el araç fırsatı! Dacia Logan 186 bin, Fiat Punto 163 bin TL’den satışta

Ticaret Bakanlığı’ndan ucuz yollu ikinci el araç fırsatı! Dacia Logan 186 bin, Fiat Punto 163 bin TL’den satışta

featured
service

Ticaret Bakanlığı’na bağlı olarak satışa çıkartılan gümrük duyuruları yurttaşların son yarıyılda uygun maliyetli ikinci el araba gereksinimini karşılıyor. Şahıslar tarafından öneri verilerek alınabilen bu taşıtlar son yarıyılda giderek çoğalıyor. Yurttaşlar bu ihalelere katılım sağlamak için yalnızca kimlik kartlarıyla sisteme aza olarak harekâtlarını tamamlayabiliyor.

Yüzlerce Araba Satışa Çıktı

E-ihale sistemi üzerinden son yarıyılda bir hayli vasıtanın satışı yapılabiliyor. Bu taşıtlar devletin kullanmadığı arabalar veya gümrükten olabilmekte. Bazı taşıtlar yüksek kmli yada zararlı olabilirken kimileri büyük miktarda iyi vaziyette olabiliyor. Arabanın tüm ayrıntıları da sistem üzerinden görüntülenebiliyor.

İhale usulüyle satışa sunulan arabalar verilen öneriler sonrasında yüksek meblağlara erişebilmektedir. Hoşlandığınız vasıtanın ayrıntıları için e-ihale sistemine giriş yapabilirsiniz.

İhalesini kazandığım vasıtayı nasıl teslim alabilirim?

Ödeme operasyonu evresinde onayladığınız satış tebliğinin ıslak imzalı bir misali satışı yapan üniteye iadeli vaatli posta ya da elden eriştirilmeden teslim operasyonlarına başlanmaz. Satış tebliğinin ihaleyi yapan üniteye eriştikten sonra, teslim dokümanları posta yoluyla ya da arz faktörüz halinde elden tarafınıza teslim edilecektir. Teslim dokümanları ile müracaat etmeniz halinde vasıtayı veya eşyayı bulunduğu yerden size bildirilen müddet içerisinde teslim alabilirsiniz. Teslim süresi geçtikten sonra vasıta veya eşya teslim edilemez.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ticaret Bakanlığı’ndan ucuz yollu ikinci el araç fırsatı! Dacia Logan 186 bin, Fiat Punto 163 bin TL’den satışta
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz