1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kayseri Belediye Başkanı Büyükkılıç’tan ‘mangal keyfi’ tepkilerine yanıt

Kayseri Belediye Başkanı Büyükkılıç’tan ‘mangal keyfi’ tepkilerine yanıt

featured
service

Görüntüler sosyal medyada yayıldı. Vatandaşların zor ekonomik şartlar altında geçim mücadelesi verdiği dönemde, iktidar temsilcilerinin mangal yapması tepki çekti.

Kayseri Belediye Başkanı Büyükkılıç, Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında bugün düzenlenecek program öncesinde Ahi Evran Esnaf ve Sanatkarlar Müzesi önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, “mangal partisi yaptıkları” iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

AK Partililerin sucuk mangal keyfine sosyal medyadan tepki yağdı: Yiyin efendiler yiyin

Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak geçen hafta 3 program düzenlediklerini belirten Büyükkılıç, bu tür etkinliklerde Kayseri ürünlerini tanıtmak amacıyla ikramlarda bulunduklarını söyleyerek “Her açılışımızda olduğu gibi hem Kayseri’mizin ürünlerini tanıtmak hem de ikramda bulunmak amacıyla sucuk ikram ettik. Sucuk ikramı sırasında Bakanlarımızın ağzına bir lokma dahi almadıklarını hep beraber gördük. Bunun aksini iddia eden varsa getirsin kamerayı orada görelim, hep beraber ‘haklıymış’ diyelim.

vvyyyyyy.jpg

Daha sonra yine hatırlanacağı üzere Alzheimer merkezimizin temel atma merasimine katılan vatandaşlarımıza da sucuk ve tatlı ikram ettik. Dün de yine Kayseri’mizde on binlerce vatandaşımızın katıldığı uluslararası yarı maraton yarışmaları yapıldı. Orada da Cumhuriyet Meydanı’nda tüm katılımcılara yine aynı şekilde sucuk ikram ettik. Amacımız nedir? Kayseri denilince akla ne gelir? Sucuk, pastırma ve mantı gelir. Yani leblebi ikram edecek halimiz yok. O açıdan böyle bir anlayışla tüm etkinliklerimizde aşağı yukarı bu çalışmaları yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kayseri Belediye Başkanı Büyükkılıç’tan ‘mangal keyfi’ tepkilerine yanıt
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz