1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Diğer elektrikli araç sahipleri Teslaları çok kıskanacak! Müthiş güncelleme geldi: En büyük dert tarih oldu

Diğer elektrikli araç sahipleri Teslaları çok kıskanacak! Müthiş güncelleme geldi: En büyük dert tarih oldu

featured
service

Elektrikli araç denildiğinde herkesin aklına ilk gelen araçlar Tesla oluyor. Sektörde öncü konumda yer alan Tesla tüm araç sahiplerine sevindirecek yeni güncellemesini duyurdu. Tesla model araçlarda yer alan akıllı çağırma sistemi en güncel haliyle geliyor. Tesla araç sahipleri bu özellik için 100 metre sınırına sahip olacak. İşte Tesla araçlardaki son güncelleme…

Elektrikli araç dünyasının öncüsü Tesla, araç sahiplerini sevindirecek büyük bir güncellemeye imza attı. Dün yayımlanan FSD (Tam Kendi Kendine Sürüş) 12.5.4 güncellemesiyle, Tesla araçlarının “Akıllı Çağırma” ve sürücüsüz park özelliklerinin menzili 100 metreye çıkarıldı. Bu güncellemeyle Tesla sahipleri, araçlarını uzaktan kontrol ederek park ettikleri yerden 100 metre mesafeye kadar yanlarına çağırabilecek.

Tesla, bu özelliği daha da geliştirmek için son haftalarda topladığı veriyi kullanarak “Actually Smart Summon” adlı akıllı çağırma sistemini optimize etti. Ayrıca, şirketin otoban sürüş kodunu uçtan uca nöral ağ ile değiştirme planı da gündemde. Bu değişiklik sayesinde, Türkiye’de aktif olan standart otopilot sürüş özelliklerinin çok daha akıcı ve pürüzsüz hâle gelmesi bekleniyor.

Tesla, FSD modunu Türkiye, Avrupa ve Çin’e getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Şirket, 2025 yılının ilk çeyreğinde bu hedefe ulaşmayı planlayarak, Tesla sahiplerine tamamen otonom sürüş deneyimini sunmayı amaçlıyor.

tesla-akilli-cagirma.jpg

Bu güncellemeyle Tesla, rakiplerini bir kez daha geride bırakırken, elektrikli araç sahipleri için oyunun kurallarını değiştiren yeniliklerle fark yaratmaya devam ediyor!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Diğer elektrikli araç sahipleri Teslaları çok kıskanacak! Müthiş güncelleme geldi: En büyük dert tarih oldu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz