1. Haberler
  2. Gündem
  3. Akit Yazarı H.K.G. Davasında Cezaları Fazla Buldu! ‘Kızını Öldürseydi…’

Akit Yazarı H.K.G. Davasında Cezaları Fazla Buldu! ‘Kızını Öldürseydi…’

featured
service

Akit yazarı Ali Karahasanoğlu, Türkiye’yi sarsan korkunç olayla ilgili bu cezaların verilmesinin doğru olmadığını iddia ederek H.K.G.’nin 15 yaşında evlendirildiğini ve Gümüşel’in kızını “öldürse” dahi alacağı cezanın 24 yıl olduğunu öne sürdü.

Karahasanoğlu’nun sosyal medyada tepki çeken yazısı şöyle:

“Narin’de, kaybolmasından 3 saat sonra başlayan soruşturmada 33 gündür bir arpa boyu yol alamayan devletimiz.. Savcılarımız, hakimlerimiz nasıl oluyor ise.. Ve daha acıklısını söyleyeyim.. Yusuf Ziya hocamıza, asla böyle bir şey isnat edemem.. Ama kıyasımı yapmak zorundayım ki, vicdansızlık anlaşılsın..

Yusuf Ziya hocamız, (Allah korusun) kızını öldürmüş olsaydı.. Cezaevinde kalacağı süre 24 yıl idi.. Kızını 15 yaşında evlendirdiği için aldığı ceza ise 18 yıl.. Damadın cezası üzerinden hesaplarsak.. Bunalıma giren kızımızın attığı iftira sonrasında eşine verilen ceza 36 yıl… Damadın, eşini öldürmüş olsaydı alacağı ceza… İçim acıyor.. Daha fazlasını yazamıyorum…

Yusuf Ziya hocamızın kızının, bir bunalıma girerek attığı iftirada, 18 yıl öncesinin yaşananlarını, bir çırpıda toparlayıp, adeta hiçbir şüphe olmayacak şekilde çözdü ve cezayı kesti.. Buna inanabiliyor musunuz?”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Akit Yazarı H.K.G. Davasında Cezaları Fazla Buldu! ‘Kızını Öldürseydi…’
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz