1. Haberler
  2. Gündem
  3. Müge Anlı’ya canlı yayında cinayet itirafı! Türkiye bu olaya kilitlenmişti: Üçlü prizle boğarak öldürmüşler

Müge Anlı’ya canlı yayında cinayet itirafı! Türkiye bu olaya kilitlenmişti: Üçlü prizle boğarak öldürmüşler

featured
service

Cengiz Karademir’in ölüm nedeni ilk etapta kalp krizi olarak kayıtlara geçse de çocukları babalarının ölümünde anneleri Emine ve sevgilisi Şeyhmus’un rol oynadığını öne sürdü. Kardeşlerden Naime, babasının yemeğine uyku ilacı konduğunu ve ardından boğularak öldürüldüğünü iddia etti. Bu şok itiraf hem stüdyoda hem de ekran başında izleyenleri dehşete düşürdü.

Naime, Müge Anlı’nın canlı yayınında yaptığı açıklamada, annesi ve sevgilisinin isteği üzerine babasına uyku ilacı koyduğunu söyledi. Naime, “Babama uyku ilacı koymamı söylediler, ben de koydum. Ardından babamı yastıkla boğarak öldürdüler. Bana, ‘Babanın bacaklarını tut, çırpınmasın’ dediler” ifadelerini kullandı. Bu açıklamalar Türkiye genelinde büyük yankı uyandırdı.

Naime’nin iddialarına göre, ilk cinayet girişimi başarısız olmuştu. Üç gün sonra tekrar eve gelen Şeyhmus, Cengiz Karademir’i öldürmek için yeniden harekete geçti. Uyku ilacının etkisinden uyanan Cengiz Karademir ile Şeyhmus arasında boğuşma yaşandığını belirten Naime, sonunda Şeyhmus’un üçlü prizle babasını boğarak öldürdüğünü anlattı.

Naime’nin şok itiraflarının ardından, anne Emine Karademir canlı yayına bağlanarak suçlamaları kabul etmedi. Çocuklarının kendisine iftira attığını iddia eden Emine, “Onların yüzünü görmek istemiyorum, hiçbir suçlamayı kabul etmiyorum” diyerek kendini savundu. Bunun üzerine çocukları, annelerine “Pis katil” diyerek tepki gösterdi. Emine Karademir, sevgilisi Şeyhmus’u savunarak yayını terk etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Müge Anlı’ya canlı yayında cinayet itirafı! Türkiye bu olaya kilitlenmişti: Üçlü prizle boğarak öldürmüşler
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz