1. Haberler
  2. Siyaset
  3. İmamoğlu’ndan Sert Çıkış: ‘Olmaması Gereken Bir Dava, Tam Bir Sefillik’

İmamoğlu’ndan Sert Çıkış: ‘Olmaması Gereken Bir Dava, Tam Bir Sefillik’

featured
service

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe’de yeni kent lokantasının açılışına katıldı. İstanbul’un işçi ağırlıklı semtlerinden olan Sarıgazi’de kurulan kent lokantasının açılışı öncesi yüzlerce vatandaş bekleyişe geçti. İmamoğlu, açılışta vatandaşlara yemek servisinde bulunarak sohbet etti.

Bir basın mensubunun, siyasi yasak ve 2 yıl 7 ay hapis cezasını öngören ‘Ahmak Davası’na ilişkin açıklamalarda bulunan İmamoğlu, davayı ‘sefillik’ olarak niteleyerek şunları kaydetti:

“Son günlerde gelişen ve tartışılan ne yazık ki olmaması gereken bir davanın bir siyasi yasak hem de 2 yıl 7 yıl bir ceza davasına dönüşen haliyle tam bir sefillik. Bunu konuşmak bile insanı kötü hissettiriyor. Elbette bu konu siyasi bir konu. Genel Başkanımız ve parti yönetimi bu konunun tartışılmasını uygun gördü. Benim Emirgan’daki ofiste başka görüşmelerim vardı çıkarken de onları selamladım. Sürecin hukuki tahlilini ve analizini yapacaklar. Bu konu hakkında partimizin düşüncesini ama genel başkanımız ama parti yetkililer bu konuda sizleri bilgilendireceklerdir” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İmamoğlu’ndan Sert Çıkış: ‘Olmaması Gereken Bir Dava, Tam Bir Sefillik’
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz