1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sevgilisiyle yaptığı plan telefon görüşmelerinde patladı: Eşi uyurken şarj kablosuyla öldürdü

Sevgilisiyle yaptığı plan telefon görüşmelerinde patladı: Eşi uyurken şarj kablosuyla öldürdü

featured
service

Olay yerine gelen polis ekipleri, Sezer’i yatak odasında boğazına elektrik kablosu sarılı halde ölü buldu. Sezer’in cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri, Z.S.’nin çelişkili ifadeleri üzerine kapsamlı bir soruşturma başlattı. Z.S., ifadesinde büyük kızının da eşi ve kendisi gibi fabrikada işçi olarak çalıştığını, diğer kızının şehir dışında üniversitede okuduğunu ve küçük kızının da okulda olduğunu söyledi.

Eşinin gece vardiyasından geldikten sonra uyuduğunu ve kendisinin işe gittiğini belirten Z.S., eve döndüğünde kocasını ölü bulduğunu iddia etti.

Ancak polis, kadının cep telefonundaki incelemelerde, olay günü sık sık tekstil fabrikasında çalıştığı U.G. (34) ile görüştüğünü tespit etti.

Yapılan sorgulamalar sonucunda şüpheler doğrulandı. Z.S.’nin bir süredir U.G. ile ilişki yaşadığı ve bu ilişkiyi sürdürmek için kocası Şerafettin Sezer’i öldürmek istediği öğrenildi. İddiaya göre, işten eve dönen ve yatak odasında uyuyan Sezer’i öldürmek için plan yapan Z.S., sevgilisi U.G.’yi eve çağırdı. İkili, Sezer’i cep telefonunun şarj kablosuyla boğarak öldürdü. Cinayeti intihar süsüyle örtbas etmek için Sezer’in boğazına elektrik kablosu dolayan şüpheliler, adamın öldüğünden emin olduktan sonra evden ayrıldılar.

10114201.jpg

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sevgilisiyle yaptığı plan telefon görüşmelerinde patladı: Eşi uyurken şarj kablosuyla öldürdü
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz