1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Sokaklarda bedava ev verecekler… Konut piyasası çöküyor iddiası: Mert Başaran herkesi uyardı

Sokaklarda bedava ev verecekler… Konut piyasası çöküyor iddiası: Mert Başaran herkesi uyardı

featured
service

Son dört yıldır etkili olan enflasyon konut piyasasını da sarstı. Kira fiyatları hızla yükselirken, konut fiyatları da aldı başını gitti. Milyonlara satılan konutlara talep düşerken, piyasadaki iddialar ev sahiplerinin kafasını karıştırdı. İşte o iddialara Mert Başaran’dan cevap geldi…

Yatırım ve Tasarruf Danışmanı Mert Başaran’dan konut piyasası hakkında açıklamalar geldi. Son dönemlerde taleplerin düştüğüne dair iddialar hakkında çıkan haberlere açıklık getirdi. Konut piyasasında taleplerin düşmesiyle “Konut piyasası çökecek”, “Sokaklarda evler bedava verilecek” ve “Evler artık satılmıyor…” gibi iddiaların gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Ev sahiplerine seslenen Başaran, mecbur kalmadığınız sürece evlerinizi satmayın uyarısında bulundu. Uzman isim iddialara karşı inanmayın diyerek, “Emlak işi yapan şirketi olan, her satmaya gelen komisyon vereceği için para kazanacak biri olmama rağmen siz satmayın, biz kazanmayalım!” sözlerini kullandı. Parasını faize yatıranlar için ise, bir aldatmacan ibaret olduğunu, enflasyon karşısında paranın erdiğini hatırlattı. Ana paranın sadece ufak bir miktarı kaldığını söyleyen Başaran, “Faiz ile gelen para aldatmacadır, enflasyon ile eriyor, ana paranın anası gidiyor sadece enflasyonla erimiş ufacık para kalıyor Allah kimseyi evsiz bırakmasın, gördüğünden ayırmasın” sözlerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sokaklarda bedava ev verecekler… Konut piyasası çöküyor iddiası: Mert Başaran herkesi uyardı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz