1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Huawei Watch GT 5 Serisi, Türkiye’de Satışa Çıkmadan Rekor Kırdı!

Huawei Watch GT 5 Serisi, Türkiye’de Satışa Çıkmadan Rekor Kırdı!

featured
service

46mm, 42mm ve 41mm modelleriyle piyasaya çıkan saat, kullanıcılarına 14 güne varan pil ömrü ile uzun kullanım sunuyor. Aerospace sınıfı titanyum alaşımlı ve nanokristal seramik yapıya sahip GT 5 Pro modeli ise dayanıklılık ve şıklığı bir araya getiriyor. Özellikle golfçüler ve dalgıçlar için geliştirilen modlar, daha kapsamlı spor takibi imkanı sağlıyor.

Huawei, Türkiye’ye özel bir fiyatlandırma politikası izleyerek Watch GT 5 Serisi’ni daha uygun fiyatlarla satışa sunuyor. 25 Eylül – 31 Ekim tarihleri arasında GT 5 Pro modeli 12.999 TL, GT 5 modeli ise 8.997 TL fiyatla satışa çıkıyor. Bu kampanya ile birlikte FreeBuds SE 2 kablosuz kulaklık ve +1 yıl ekstra garanti hediyesi de veriliyor.

Ayrıca, Vodafone Flex programı ile de sunulan saat modelleri, 12 aya varan taksit seçenekleriyle kullanıcılarla buluşuyor. 46mm GT5 modeli ayda 1.039 TL, GT5 Pro modeli ise ayda 1.549 TL fiyatla kredi kartsız ödeme imkanıyla sunuluyor. Meltem Bakiler Şahin, Vodafone Türkiye olarak müşterilerine en yeni dijital teknolojileri sunmaya devam ettiklerini belirterek, Huawei Watch GT 5’in Vodafone Flex portföyüne dahil olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

SATIŞ BİLGİLERİ

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Huawei Watch GT 5 Serisi, Türkiye’de Satışa Çıkmadan Rekor Kırdı!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz