1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Elektrikli otomobilini ucuza şarj etmek isteyenler formülü buldu! Yeni uygulama herkesi bu dertten kurtaracak

Elektrikli otomobilini ucuza şarj etmek isteyenler formülü buldu! Yeni uygulama herkesi bu dertten kurtaracak

featured
service

Elektrikli araçlar yaygınlaştıkça, şarj maliyetleri ve istasyon erişimi araç sahipleri için önemli bir sorun haline geldi. Bu noktada devreye giren Şarjsepeti, kullanıcıların şarj maliyetlerinden tasarruf etmelerine olanak tanıyor. UNITED Yazılım’ın kurucu ortaklarından Doğan Sevük, uygulamanın amacının elektrikli araç kullanıcılarına en uygun fiyatlarla şarj etme imkanı sağlayan kişisel bir asistan sunmak olduğunu ifade etti.

Şarjsepeti, elektrikli araç kullanıcılarının farklı istasyonlar arasındaki fiyat farklılıklarını anında görmelerini sağlayarak gereksiz yüksek maliyetlerden kurtulmalarına yardımcı oluyor. Ev ve iş yeri şarj maliyetlerinin de hesaplanabildiği bu platform, sürpriz elektrik faturalarına karşı kullanıcıları koruyor. Yapay zeka destekli algoritması sayesinde maliyet verilerini anlık olarak analiz eden uygulama, aynı zamanda acil durumlarda en yakın şarj istasyonunu öneriyor ve şarj maliyetlerindeki değişimleri bildirimlerle kullanıcıya aktarıyor.

Elektrikli araçların şarj sorununa Türk çözümü: Şarjsepeti, 'sürpriz elektrik faturalarından' kurtarıyor - 1. Resim

Doğan Sevük, Şarjsepeti’nin yalnızca bir fiyat karşılaştırma uygulaması olmadığını, aynı zamanda kullanıcıların şarj süreçlerini daha ekonomik hale getiren bir çözüm sunduğunu belirtti. Yapay zeka desteğiyle geliştirilen bu uygulama, elektrikli araç sahiplerinin hayatını kolaylaştıracak birçok akıllı özellik barındırıyor.Sevük, Şarjsepeti’nin sunduğu yenilikçi çözümlerle sektörde liderliği hedeflediklerini vurguladı.

ULUTEK Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Karagöz, ULUTEK’in yerli firmalara sağladığı AR-GE desteğine dikkat çekerek, yazılım ve teknoloji alanında faaliyet gösteren firmaların bölgesel kalkınma ve teknolojik gelişime önemli katkılarda bulunduğunu belirtti. ULUTEK’in bu tür projeler için gerekli altyapıyı sağladığını ifade eden Karagöz, “Ar-Ge, yazılım ve tasarım firmalarının büyümesi, hem bölgesel kalkınmaya hem de ülke genelindeki teknolojik gelişmelere önemli katkılar sağlıyor. Bu noktada firmamıza çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Elektrikli otomobilini ucuza şarj etmek isteyenler formülü buldu! Yeni uygulama herkesi bu dertten kurtaracak
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz