1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Şırnak’ta belediye başkanı İYİ Parti’den istifa ederek MHP’ye katıldı

Şırnak’ta belediye başkanı İYİ Parti’den istifa ederek MHP’ye katıldı

featured
service

Törende bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Koçero Saluci, Cudi Dağı’nın eteklerinin hem tarihi hem de coğrafi olarak büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak, MHP’nin gücünü burada bir kez daha göstereceklerini ifade etti. Saluci, “Bu kalabalık sadece bir sayısal artış değil, aynı zamanda gücümüzün ve irademizin tezahürüdür,” şeklinde konuştu.

MHP’ye katılım kararını büyük bir gururla açıkladığını söyleyen Belediye Başkanı Şükrü Bakış, bu kararın yalnızca bir siyasi tercih olmadığını, Türk milliyetçiliğine ve ülkücü harekete gönülden bağlılıklarının bir göstergesi olduğunu belirtti. Bakış, konuşmasında PKK’nın Kürtlerin temsilcisi olmadığını ve hiçbir zaman olmayacağını vurguladı: “Canımız, kanımız vatanımıza, bayrağımıza kurban olmuştur ve yine kurban ederiz,” diyerek millî duruşunu bir kez daha ortaya koydu.

Bakış, Türkiye’nin içinde bulunduğu kritik süreçte, MHP’nin millî politikalarını desteklemek ve ülkeyi daha güçlü yarınlara taşımak için çalışacaklarını ifade etti. MHP saflarına katılmanın kendileri için bir onur olduğunu belirten Bakış, bu geçişin hem siyasi hem de ideolojik bir kararlılık sonucu alındığını söyledi(HABER7)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şırnak’ta belediye başkanı İYİ Parti’den istifa ederek MHP’ye katıldı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz