1. Haberler
  2. Hayat
  3. Yeni Gözlüğe Dünya Para Vermeye Son: Çiziklerden Eser Kalmıyor!

Yeni Gözlüğe Dünya Para Vermeye Son: Çiziklerden Eser Kalmıyor!

featured
service

Gözlük camlarındaki çizikleri gidermenin en etkili yollarından biri karbonat ve su karışımıdır. Bir yemek kaşığı karbonat ve bir yemek kaşığı suyu karıştırarak macun kıvamına getirin. Elde ettiğiniz macunu çiziklerin üzerine nazikçe sürün ve birkaç dakika bekleyin. Ardından suyla durulayarak camları temizleyin. Bu yöntem sayesinde gözlük camlarındaki çiziklerden kısa sürede kurtulabilirsiniz.

Sirke ve karbonat karışımı da gözlük camlarınızdaki çizikleri yok etmek için ideal bir yöntemdir. Bir yemek kaşığı karbonat ve bir yemek kaşığı sirkeyi karıştırarak çiziklerin üzerine uygulayın. Bu karışım, çizikleri giderirken gözlük camlarınızı parlatacaktır. Uygulamanın ardından gözlüklerinizi suyla durulayıp mikrofiber bezle nazikçe silin.

Çiziklerden kurtulmanın bir diğer kolay yolu da aşındırıcı olmayan diş macunu kullanmaktır. Az miktarda diş macununu gözlük camlarına sürün ve dairesel hareketlerle uygulayın. Ardından temiz bir bezle camları silin. Gözlük camlarındaki çizikler kaybolana kadar bu işlemi tekrarlayabilirsiniz.

Bu doğal gözlük temizleme yöntemleri, hem camlarınızı korur hem de çiziklerden hızlıca kurtulmanızı sağlar. Gözlüklerinizi uzun süre güvenle kullanmak için bu pratik önerileri deneyebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yeni Gözlüğe Dünya Para Vermeye Son: Çiziklerden Eser Kalmıyor!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz