1. Haberler
  2. Gündem
  3. Dünyanın en iyi plajları seçildi! Türkiye’deki o plaj ilk 3’e yerleşti! Herkes bu plaja gitmek i

Dünyanın en iyi plajları seçildi! Türkiye’deki o plaj ilk 3’e yerleşti! Herkes bu plaja gitmek i

featured
service

Tatil denildiğinde birçok kişinin aklına Muğla gelmektedir. Fethiye ilçesi ile ünlü olan Muğla İngiliz gazetesi The Times’ında dikkatinde yer alıyor. Ekim ayında plaja gitmek isteyenler için dünyanın en iyi destinasyonları seçildi Türkiye’den bir plaj içse ilk 3’e yerleşti.

Fethiye Belediyesi tarafından yapılan açıklama doğrultusunda “Best places for a beach holiday in october” başlığıyla “Ekim ayında plaj tatili için en iyi yerler” listesinin açıklandığı duyuruldu. Listede Türkiye’den yalnızca Fethiye’nin olduğu da belirtildi.

Ekim ayı içerisinde tatil yapmak isteyenler için liste belli oldu. 11 ülkenin tatil merkezleri üzerinde yaptığı inceleme ile birlikte The Times Türkiye’deki en iyi plajın Fethiye’de olduğunu belirtti. Türkiye kısmında yapılan açıklamada şu ifadeler yer alıyor:

“İngiltere’den Dalaman havaalanına direkt uçuşlar sayesinde kolayca ulaşılabilen Fethiye, Türk Rivierası’nın ana merkezlerinden biri ve aileler için kusursuz bir seçenektir.

EN GÜZEL FETHİYE KOYLARI VE PLAJLARI | Biz Evde Yokuz

Bölgenin çam ormanlarıyla kaplı dağlarını bisiklet sürerek keşfetmek, muhteşem Ölüdeniz plajının ve Mavi Lagün’ün geniş kumlu alanında uzanmak ve geleneksel bir gulet tekne gezisiyle Kelebekler Vadisi’ni keşfetmek için bir üs olarak kullanın. Ayrıca antik kaya mezarlarıyla dolu Likya Yolu’nun bazı kısımlarında yürüyüş yapabilirsiniz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dünyanın en iyi plajları seçildi! Türkiye’deki o plaj ilk 3’e yerleşti! Herkes bu plaja gitmek i
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz