1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç’tan önemli açıklamalar: “Netanyahu yüzyılın Hitler’i”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç’tan önemli açıklamalar: “Netanyahu yüzyılın Hitler’i”

featured
service

Süresiz nafaka konusunda da adaletsizliğe dikkat çeken Kılıç, “Sürekli nafaka olmaz” başlıklı kanun tekliflerinin TBMM’de beklediğini ve bu sorunun yeni yasama döneminde çözülmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca kamu mühendislerinin ücret adaletsizliğine değinerek, “Eşit işe eşit ücret prensibi doğrultusunda mühendislerin haklarının korunması Meclis’in sorumluluğundadır” dedi.

İsrail’in Gazze ve Lübnan’a yönelik saldırılarıyla ilgili konuşan Kılıç, bu saldırıları “katliam” olarak nitelendirdi ve Netanyahu’yu “yüzyılın Hitler’i” olarak tanımladı. Kılıç, İsrail’in bölgedeki saldırılarının devlet terörü olduğunu belirterek, bu katliamların sadece Gazze ile sınırlı kalmayıp Lübnan, Ürdün ve diğer bölge ülkelerine de sıçrayabileceği uyarısında bulundu.

Gazze’de yaşanan soykırımın ardından Lübnan’a sıçrayan saldırılara dikkat çeken Kılıç, Batılı ülkelerin bu duruma sessiz kaldığını, hatta katliamın alkışlayıcısı konumunda olduklarını ifade etti. Arap Ligi ve İslam İş Birliği Teşkilatı’nın da sessiz kaldığını vurgulayan Kılıç, Türkiye’nin daha aksiyoner politikalar üretmesi gerektiğini belirtti ve uluslararası örgütlerin harekete geçmesi gerektiğini söyledi.

Sinan Ateş davasına da değinen Suat Kılıç, tüm toplumun bu davanın sonucunu beklediğini ifade etti. Kılıç, sadece tetikçilerin değil, azmettiricilerin de yargı önüne çıkarılması gerektiğini vurguladı.

İsrail’in Lübnan’a yönelik saldırılarının ardından Lübnanlı vatandaşların Türkiye’ye göç etme ihtimali hakkında konuşan Kılıç, İsrail’in geniş bir coğrafyayı insansız hale getirmeye çalıştığını ve bu durumun kitlesel göç dalgalarına yol açacağını belirtti. Türkiye’nin sınırlarını kapalı tutması gerektiğini savunan Kılıç, uluslararası toplumun çözümü yerinde sağlaması gerektiğini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç’tan önemli açıklamalar: “Netanyahu yüzyılın Hitler’i”
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz