1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kılıçdaroğlu’ndan Özel’e sert tepki: Saygı duymayız…

Kılıçdaroğlu’ndan Özel’e sert tepki: Saygı duymayız…

featured
service

Özel’in hareketi ise parti içerisinde derin bir çatlak yarattı. CHP’den 57 isim “ayağa kalkılacak” mesajı sonrası Genel Kurulu’a girmeme kararı aldı.

CHP’li Uğur Bayraktutan, Engin Altay ve Okan Konuralp, salona giren AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ayağa kalkmayarak protesto etti. Genel Kurul salonuna giren diğer CHP’liler ise ayağa kalktı ama Erdoğan’ı alkışlamadı.

Parti içerisinde tartışma yaratan duruma CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da sessiz kalmadı. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ‘ayağa kalkma’ kararını sert bir dille eleştirerek mücadele vurgusu yaptı.

Kılıçdaroğlu’nun paylaşımı şöyle:

Bizim geleneğimizde devlet kurmak ve devlete sahip çıkmak vardır! Devlet tehlikede ise, kurtarmak yine en başta Cumhuriyet Halk Partisi’nin görevidir.

Her mikrofon gördüğünde Partimize ve muhalefete hakaret eden Zat anlamalıdır ki, Cumhurbaşkanı tarafsız olmalıdır. Yeminini “namusu ve şerefi” üzerine gerçekleştirmiştir. Fakat yeminine sadık kalmamış, toplumun kutsal değerleri ile adeta dalga geçmiştir. Bugün ortada ne tarafsız bir cumhurbaşkanı görebiliyoruz ne de yeminine sadık birisi!

CHP, onun yaptığı hukuksuzlukların noteri değildir ve olmayacaktır da! Biz, anayasayı tanımayanlara, Meclis’in meşruiyetine gölge düşürenlere saygı duymayız…

Biz CHP’liler, yalnızca halk için ayağa kalkarız; yoksulluğa mahkum edilen emekliler için, yatağa aç giren çocuklar için ayağa kalkarız!

Hakları gasp edilen KHK’lılar için, cezaevinde iradesine ipotek konulan Hatay halkı için ayağa kalkarız!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kılıçdaroğlu’ndan Özel’e sert tepki: Saygı duymayız…
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz