1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Kuyumcu Hasan Çavuşculu: 2025 yılının ilk çeyreğinde çeyrek altın 6 bin lira olacak!

Kuyumcu Hasan Çavuşculu: 2025 yılının ilk çeyreğinde çeyrek altın 6 bin lira olacak!

featured
service

Ankara’da uzun yıllardır kuyumculuk yapan Hasan Çavuşculu, anadolugazete.com.tr’ye yaptığı açıklamada, altın fiyatlarının 2024 yılının son çeyreğinde daha da yükseleceğine işaret etti. Gram altının 2 bin 919 liradan işlem gördüğünü belirten Çavuşçulu, çeyrek altın 5 bin liradan, Cumhuriyet altını 19 bin 900 liradan satıldığını aktardı.

2025 yılının ilk çeyreğinde çeyrek altının fiyatının 6 bin lirayı geçeceğine işaret eden Çavuşculu, “Orta Doğu’da yaşanan savaş altın piyasasını etkileyecek. Özellikle bu süreçten Türkiye etkilenecek. Altın fiyatlarındaki yükseliş durmayacak. 2025 yılının ilk çeyreğinde çeyrek altın 6 bin lira olur, gram altın ise 3 bin 800 lira bandında olacağını öngörüyorum.” ifadelerini kullandı.

Altının en güvenilir yatırım araçlarından biri olduğunu belirten Çavuşculu, vatandaşlara ve altın yatırımcılarına ‘altın’ almalarını tavsiye ederek, şunları kaydetti:

“Tasarruf zamanı geldi, piyasalar karışık, önümüzü göremiyoruz. Şu an altın alma zamanı. Vatandaş gram altın, çeyrek, tam ya da cumhuriyet altını alsın fark etmiyor. Şu dönem tasarruf zamanı. Vatandaşın maddi durumu hangisine yetiyorsa o altını alması gerekiyor.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kuyumcu Hasan Çavuşculu: 2025 yılının ilk çeyreğinde çeyrek altın 6 bin lira olacak!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz