1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Emekliler kış masrafından korkmayın! 81 ilde emeklilere doğalgaz indirimi: Tarih belli oldu

Emekliler kış masrafından korkmayın! 81 ilde emeklilere doğalgaz indirimi: Tarih belli oldu

featured
service

CHP’li belediyeler tarafından hayata geçirilen “Emekli Halk Kart” uygulaması, emeklilerin yaşam standartlarını yükseltmeyi amaçlıyor. Zeybek, uygulamanın acil ihtiyaçları karşılamak için tasarlandığını belirterek, “Bu ücretlerle emeklilerin yaşamlarını sürdürmesi artık mümkün değil” dedi.

Uygulama için büyükşehir belediyeleriyle tam bir koordinasyon sağlandığını ve il belediyeleriyle de toplantıların yapılacağı bilgisini veren Zeybek, yazılım sürecinin devam ettiğini duyurdu. Bu kapsamda, 81 ilde emeklilerin doğalgaz faturalarında indirim sağlanması planlanıyor.

“Emekli Halk Kart” uygulamasından, belirlenen kriterleri karşılayan tüm emeklilerin yararlanması bekleniyor. Uygulamanın devreye girmesiyle birlikte, emeklilerin enerji giderlerini azaltmalarına yardımcı olacak birçok destek hizmetinin sunulması hedefleniyor.

Zeybek, uygulamanın hızla hayata geçmesi gerektiğini vurgulayarak, emeklilerin kış aylarında karşılaşacakları ekonomik zorlukları azaltma konusunda kararlı olduklarını ifade etti. “Emekli Halk Kart” uygulaması, sosyal belediyecilik anlayışının bir parçası olarak öne çıkıyor ve emeklilerin kış masraflarını düşürerek, onlara bir nebze de olsa rahatlama sağlamayı amaçlıyor.

Söz konusu duruma ilişkin açıklamalarda bulunan Zeybek, şunları söyledi:

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Emekliler kış masrafından korkmayın! 81 ilde emeklilere doğalgaz indirimi: Tarih belli oldu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz