1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Fast Food severler çok üzülecek! Hamburger zinciri iflas başvurusu yaptı! Köfte, patates hayalleri yarıda kalacak

Fast Food severler çok üzülecek! Hamburger zinciri iflas başvurusu yaptı! Köfte, patates hayalleri yarıda kalacak

featured
service

foxbusiness.com’un haberinde yer alan bilgiler doğrultusunda hamburger zincirinin iflas ettiği duyuruldu. ABD’de faaliyet gösteren BurgerFi International 11. bölüm koruması için İflas başvurusunda bulunduğunu açıkladı. BurgerFi ve Anthony’s Coal Fired Pizza & Wings markalarının tüm paydaş ve değerlerinin korunabilmesi amacıyla 11. bölümün yeniden yapılanması için başvuru yapıldığı duyuruldu.

Şirket tarafından yapılan iflasın sadece kurumsal mülkiyeti olan BurgerFi ve Anthony’s Coal Fired Pizza & Wings restoranlarını kapsadığı aktarıldı. BurgerFi’nin dilekçesi ABD’nin Delaware Bölgesi İflas Mahkemesi’ne sunuldu.

Şirketin yeniden yapılandırma sorumlusu Jeremy Rosenthal tarafından yapılan açıklama doğrultusunda 11 bölüm başvurusunda bulunan ihtiyacın sürdürülebilir enflasyon ve artan Gıda ve işçilik maliyetleri nedeniyle pandemi sonrasında tüketici harcamalarının sert düşüşü olarak belirtildi.

Featured: BurgerFi in Cherry Hill - Philly Grub

BurgerFi,Dosyalaması ile birlikte 50 – 100 milyon dolar aralığında bir tahmin yapılırken tahmini yükümlülüklerin 100-500 milyon dolar arasında olduğu belirtildi. Bunun yanı sıra BurgerFi’nin Söylemleri doğrultusunda kurumsal ve Franchise restoranların Her zamanki gibi açık kalmasının beklenebileceği belirtilirken Franchise sahiplerinin 76 BurgerFi restoranı ve bir Anthony’s lokasyonunun işletebileceği bilgisi verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fast Food severler çok üzülecek! Hamburger zinciri iflas başvurusu yaptı! Köfte, patates hayalleri yarıda kalacak
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz